發新話題

Dominator DM870 開箱

本主題被作者加入到個人文集中
引用:
原帖由 loveless 於 7-10-2016 09:03 發表
無錯呀凹兄, 支野本身係跟Dominion Arms的Grizzly造的,
上網check過下Grizzly係仿雷明登870, 本身就係clone...

marking只可以跟Grizzly的了
https://www.youtube.com/watch?v=8tQE9ggPVzo
「Reality is a prison, Your mind can set you free.」

引用:
原帖由 暈又暈 於 6-10-2016 23:31 發表
睇過實物,硬係覺得尺寸比印象中纖幼
唔知有冇內構或者爆炸圖可以參考下?
爆炸圖在此
http://www.dominatorinternational.com/ex88-parts-diagram.html

「Reality is a prison, Your mind can set you free.」

引用:
原帖由 2slow 於 7-10-2016 10:06 發表

昨晚試左... 入左3粒bb, 射程1米
咁細力?

真係善良之槍..

不過大家都要明, 始終我地唔係玩真槍,呢支已經係全鋼,  不能要求到佢同真的一樣,  
要入到真數, 就好似APS咁, 不能全鋼

否則呢支嘢會成為危險武器, 到時惡勢力人士改到用來開片講數就唔好啦

引用:
原帖由 loveless 於 7-10-2016 09:04 發表

o甘有冇買jack?
前日係暗鎗見住人買,自己無買

引用:
原帖由 2slow 於 7-10-2016 10:14 發表

爆炸圖在此
http://www.dominatorinternational.com/ex88-parts-diagram.html

睇爆炸圖, 如果將B14 同B15出來, 就可以行返無內管 , 再配合返多彈頭子彈.. 就可挑戰APS散彈發射地位

引用:
原帖由 dogjumpjump 於 7-10-2016 11:23 發表

睇爆炸圖, 如果將B14 同B15出來, 就可以行返無內管 , 再配合返多彈頭子彈.. 就可挑戰APS散彈發射地位
照睇你可以咁講, 佢係有潛質既

槍管內chamber位及粒彈要fit位, 先可頂住粒彈,
另外粒彈要好似APX前面有個膠蓋做compression先可做到果種爆發性

現DM粒彈前面係用oring hold住bb唔比佢跌出黎...

回覆 35# 的帖子

如果這樣做,支槍可以列做18禁了.....可能臺灣做左禁槍了,有錯請指教

引用:
原帖由 2slow 於 7-10-2016 11:34 發表

照睇你可以咁講, 佢係有潛質既

槍管內chamber位及粒彈要fit位, 先可頂住粒彈,
另外粒彈要好似APX前面有個膠蓋做compression先可做到果種爆發性

現DM粒彈前面係用oring hold住bb唔比佢跌出黎...
我無計劃買,我當宅是升級版的tanaka m870

引用:
原帖由 safety_tim2003 於 7-10-2016 11:40 發表
如果這樣做,支槍可以列做18禁了.....可能臺灣做左禁槍了,有錯請指教
諗諗下又好似係

引用:
原帖由 safety_tim2003 於 7-10-2016 11:43 發表

我無計劃買,我當宅是升級版的tanaka m870
手頭上無tanaka 可對比, tim兄意思係佢內件及設計抄tanaka?

回覆 40# 的帖子

師兄,我曾經有過日本個支,我指理念上罷

個人而言,想這槍長玩長有,有些地方Low Profile有好處的

引用:
原帖由 2slow 於 7-10-2016 10:12 發表

無錯呀凹兄, 支野本身係跟Dominion Arms的Grizzly造的,
上網check過下Grizzly係仿雷明登870, 本身就係clone...

marking只可以跟Grizzly的了
https://www.youtube.com/watch?v=8tQE9ggPVzo
仲以為有鍋氣有望跌價
個樣唔留心睇都分唔到,做REM字我覺得無乜所謂

引用:
原帖由 safety_tim2003 於 7-10-2016 11:56 發表
個人而言,想這槍長玩長有,有些地方Low Profile有好處的
明白了

引用:
原帖由 dogjumpjump 於 7-10-2016 10:45 發表

咁細力?

真係善良之槍..

不過大家都要明, 始終我地唔係玩真槍,呢支已經係全鋼,  不能要求到佢同真的一樣,  
要入到真數, 就好似APS咁, 不能全鋼

否則呢支嘢會成為危險武器, 到時惡勢力人士 ...
唔明D人想要求玩具入面100%尺吋做到珍為乜, 無彈比你全珍零件都冇用,彈先係關鍵唔係本體
上網下載張圖紙CNC支野出黎容乜易? 玩具就係玩具射唔到R彈
存心改上網下載張圖紙CNC支野出黎易過玩具改啦

發新話題