發新話題

[VFC] 災情!! VFC SR25 嚴重災情, 爆bolt

引用:
原帖由 joh0908 於 11-10-2016 19:20 發表
台灣AC已有官方回文~~樓主趕緊check一下吧!
如果係方仗牌 係留地址收律c信
唔講產品質數 售後服務v記都幾好

正評是給有責任感商家的

Nice~ 好彩我有支持V記 抵讚, 等鍛身M4 M16

好, 我都看到了, 立即再發個電郵, 看看有什麼維修方案

引用:
原帖由 jn_jona 於 11-10-2016 20:25 發表

如果係方仗牌 係留地址收律c信
唔講產品質數 售後服務v記都幾好
又或者一堆"資深玩家"衝出黎質疑你錯誤操作/唔識用gbb/人為損壞

引用:
原帖由 gainax 於 11-10-2016 20:54 發表
Nice~ 好彩我有支持V記 抵讚, 等鍛身M4 M16
支持VFC

不過都係老問題... 代你問題...
訂件原裝件等1/3~ 1/4 個年頭..
原創小說:黑鷲

http://ck101.com/forum.php?mod=viewthread&tid=2660842&extra=page%3D3

引用:
原帖由 閒雜人等 於 13-10-2016 10:12 發表

又或者一堆"資深玩家"衝出黎質疑你錯誤操作/唔識用gbb/人為損壞
技術未到位
原創小說:黑鷲

http://ck101.com/forum.php?mod=viewthread&tid=2660842&extra=page%3D3

引用:
原帖由 Dave 於 13-10-2016 10:27 發表

支持VFC

不過都係老問題... 代你問題...
訂件原裝件等1/3~ 1/4 個年頭..
訂件問題我而家開始有D懷疑未必關晒代理事(利申:唔係幫WGZ講說話)

事關知道代理訂件要咁耐...我搵左第2間訂原裝件

都兩個月了...等到WGZ返左貨...另一邊都未有消息...

反而之前自己上網搵好晒D件...搵代購訂就真係一兩個禮拜到貨...比多一兩舊唔洗等到頸都長

訂件要睇睇個規模掛? 常用件大間個D可能一個月半個月返一次?
唔常用耐D都正常既。。始終冇可能為一件半件直接幫你訂又唔收運費,而家v記直接補件寄比玩家仲唔收任何費用超級有誠意。第二間唔係話要測試就係自己買過件啦

引用:
原帖由 gainax 於 13-10-2016 16:07 發表
訂件要睇睇個規模掛? 常用件大間個D可能一個月半個月返一次?
唔常用耐D都正常既。。始終冇可能為一件半件直接幫你訂又唔收運費,而家v記直接補件寄比玩家仲唔收任何費用超級有誠意。第二間唔係話要 ...
V記真係超有誠意

我之前試過某牌子...件貨有事影晒相比佢睇

係要你先寄返件貨去台灣比佢...佢再一換一寄返比你

結果我計過咁樣寄一寄...不如買過件新

同樣都係台灣廠,Vfc同方仗既處理手法真係天淵之別,佢封律師信隨時可以講到我退役...之後都仲講緊。

引用:
原帖由 Kwind 於 13-10-2016 16:33 發表

V記真係超有誠意

我之前試過某牌子...件貨有事影晒相比佢睇

係要你先寄返件貨去台灣比佢...佢再一換一寄返比你

結果我計過咁樣寄一寄...不如買過件新
我試過買5k玩具因為袋你搞錯寄錯件做左色同刻字既下身比我(已落訂)冇得退要硬食,加上執唔走原本已刻字乜都搞唔成向原廠反映,結果原廠免費超好心寄多隻空白鍛造下身比我。。。 原本個隻唔收返即當送。。當然當更換冇要比返原廠, 所以台灣仲有唔少熱誠做產品又有好售後服務既牌子
去親袋你伏多過服務

引用:
原帖由 gainax 於 2016-10-14 01:34 發表

我試過買5k玩具因為袋你搞錯寄錯件做左色同刻字既下身比我(已落訂)冇得退要硬食,加上執唔走原本已刻字乜都搞唔成向原廠反映,結果原廠免費超好心寄多隻空白鍛造下身比我。。。 原本個隻唔收返即當送。。 ...
好好伏務

方仗以前唔係咁架,我初代PDW果陣換parts仲會寄返粒定管膠比我

回覆 88# 的帖子

全因袋鯉, 然後關公   V記快D轉袋鯉好過啦

發新話題