發新話題

[GHK] Ak入坑一問

引用:
原帖由 jn_jona 於 25-10-2016 16:44 發表
pt系列戰術野幾正 但係咪好重呢?
超重,唔會輕過一支M14 EBR

好奇一問 well 係咩廠 評價如何

引用:
原帖由 2slow 於 25-10-2016 04:12 PM 發表
分享下我其中兩支戰術Ak....

呢支由匠神MG-MS改, Strike Industry Keymod Rail及grip等等

呢支由AK105改, 好重   
C HING, KEYMOD係咪可以直上?

評價如何? THX

GHK

我至愛大支野

加長U仔

引用:
原帖由 F22 於 25-10-2016 07:10 PM 發表
GHK
我至愛大支野
加長U仔
C Hing , midwest骨係邊度入手?

引用:
原帖由 secure31 於 25-10-2016 19:26 發表

C Hing , midwest骨係邊度入手?
二手買返來

坑已入, 捱面包時間......

回覆 97# 的帖子

AMD65現在幾銀??
「Reality is a prison, Your mind can set you free.」

回覆 98# 的帖子

我見槍街4.6k, E興趣9折緊4.2k

2slow兄, STRIKE條KEYMOD骨係咪直上?

引用:
原帖由 secure31 於 26-10-2016 15:34 發表
我見槍街4.6k, E興趣9折緊4.2k

2slow兄, STRIKE條KEYMOD骨係咪直上?
係直上, 我呢條係真品, 買左無耐就出左玩具版本(madbull出)
「Reality is a prison, Your mind can set you free.」

引用:
原帖由 jn_jona 於 25-10-2016 16:44 發表
pt系列戰術野幾正 但係咪好重呢?
都幾重下, 但用埋PT1尾托平衡番會好d, 否則頭重尾輕

引用:
原帖由 2slow 於 26-10-2016 15:48 發表

都幾重下, 但用埋PT1尾托平衡番會好d, 否則頭重尾輕
btw copy pt1好似有三間做
asura到好似貴d
仲有間maddog同twi
唔知品質會唔會好唔同呢?

引用:
原帖由 jn_jona 於 26-10-2016 16:03 發表

btw copy pt1好似有三間做
asura到好似貴d
仲有間maddog同twi
唔知品質會唔會好唔同呢?
最正都係TWI喇, 不過好貴又少貨
Asura唔差, 主要在接交位設計有些不同

引用:
原帖由 2slow 於 26-10-2016 03:46 PM 發表

係直上, 我呢條係真品, 買左無耐就出左玩具版本(madbull出)
真品幾錢入?紅狼賣緊,不過唔知係真品定madbull

引用:
原帖由 2slow 於 26-10-2016 16:44 發表

最正都係TWI喇, 不過好貴又少貨
Asura唔差, 主要在接交位設計有些不同
即係唔fit位?
Maddog係最平

發新話題