42 123
發新話題

新加坡DJ怒插機場炒麵 爆粗:「幾X難食呀」

新加坡DJ怒插機場炒麵 爆粗:「幾X難食呀」

一間店既炒麵難食就可以鬧晒成個香港?
咁幾個冇禮貌既新加坡人就唔係可以鬧晒全新加坡人?

一間店既炒麵難食就可以鬧晒成個香港?
咁幾個冇禮貌既新加坡人就唔係可以鬧晒全新加坡人?

唔小心重覆咗,please delete

我覺得普遍聲渣波啲炒面的確係好食!

俾外國人笑本地的食物! 係有小小

無論對與錯, 我覺得呢幾年普遍本地食物質素下降, 由其是啲大連所店:-

M乜
大乜
太乜

........

On99,大x樂想有幾好食呀?
比唔起錢,係食呢d架啦

不過我同意機場大x樂d野係幾垃圾的

係大集團先玩得起,無計架。
DIY : 紙上得來終覺淺, 絕知此事要躬身 !

《河湟有感》司空圖
一自蕭關起戰塵,河湟隔斷異鄉春。漢兒盡作胡兒語,卻向城頭罵漢人。

初睇標題以為講機場候機室啲嘢難食。
---
阿嫲嫲話要休息,月尾帶阿囡去新加坡玩。
我又要請假留家湊囝。

好怕呢D年近半百既呀叔著衫仲要瀨潮咁
如果佢地去樓上翠園,恐怕粗口會係18個字異常流暢甘跌出黎

引用:
原帖由 gtoray 於 1-11-2016 09:09 PM 發表
On99,大x樂想有幾好食呀?
比唔起錢,係食呢d架啦

不過我同意機場大x樂d野係幾垃圾的
已經講曬我既心聲

憤怒的葡萄

講真機場餐廳既食品質素有幾"好"呢? 又唔係收得平
純粹食物質素論,只計赤鱲角機場,我覺得就算唔爆粗少,都炳遲左十年喎
http://www.wargamehk.com/cgf/viewthread.php?tid=120693&extra=page%3D1
閱讀權限20還真不容易, 呃權限亂吹, 不用太上心

其實個個機場入面既食店都唔好食得去邊,因為大部份都唔使靠回頭客
話說上星期響那霸機場見有間拉麵店細細,又多人食就排下隊啦,點知仲衰過香港五十嵐
跟住轉頭見到另一間仲搞笑,有餐蛋飯定食

附件

2-11-2016 00:11

吓~就咁攞住盒炒麵話唔好食,味道好個人,鬼知你係咪打手黎架?

機場食嘢,有個好重要嘅條件∼"快", 人流多,趕上飛機嘅人又多,你估仲可以慢慢煮,慢慢較味?有時間有錢都搭車出去食啦,我真係唔覺有邊度嘅機場快餐係好食嘅,另外,我覺得機場大x樂啲嘢食放得入口食得落肚嘅
別人笑我太瘋癲 我笑他人看不穿

42 123
發新話題