發新話題

[認真] 西環警民衝突。。。

引用:
原帖由 rYaN 於 7-11-2016 00:57 發表

你緊係未去過天水圍睇下果D屋村樓下果D人,個個都唔係講廣東話,係到唔洗做有樓住仲可以日日飲下茶仲食埋個下午茶果D廢物,緊係唔係大陸人啦可?因為拎埋香港身份證啦嗎
無奈地呢D家庭正正係部份香港人製造出來的.....
頭像超出 30 kb 上限
簽名超出 100 kb 上限

引用:
原帖由 JBL 於 7-11-2016 00:52 發表

其實睇返數據大陸人拎綜援真係唔係太多咋,本地人至勁呀,(由其有細路果D)
大陸有樓落離申請公屋 睇$100急症都夠死啦
借香港救護大學 Hong Kong Paramedics University圖一用
救護做消防二奶 budget人手無得加 得主任以下會去車 一架車三個人分三更 800萬人加自由行同旅客 訓唔到 頭痛又call下車 有事失救唔好問點解

老老豆豆,我都真係唔支持港獨L的
呢個打靶仔,細細個比鬼佬湊大,依家返黎親生老母度
日日呀支呀左
真係想睇下個老母趕個仆街仔出街自生自滅
最好黎個全民投票,支持中共既一定大比數勝出

引用:
原帖由 gtoray 於 7-11-2016 00:58 發表

大陸人幾時開始可以拎香港綜援架?
懷仔就離得架啦  多謝不問政治 睇錢,利益做人ge港豬啦

引用:
原帖由 JBL 於 7-11-2016 01:02 AM 發表

我知有呢d人,但銃計數據顯視全港整体係以本地出生人士佔最大比重,睇野唔係淨係睇一區...
又可以去睇下新果d屋村係唔係一樣

回覆 55# 的帖子

學術研究gear戰術好過啦
好彩香港冇再用馬
https://youtu.be/jz0Z5_h_CtY?t=2m50s
賽馬就叻

引用:
原帖由 JBL 於 7-11-2016 01:07 AM 發表

我信數據
信數據都唔信自己對眼 比個叻你

引用:
原帖由 JBL 於 7-11-2016 01:10 AM 發表

我都比個叻你,你肯定可睇晒全港18區每一層樓...?
數據話64冇死過一個人

引用:
原帖由 vgrdragon1 於 7-11-2016 00:58 發表

問題係打9個嗰隊特登犯球例,然後諗埋D曲折離奇的理由話自己遵守緊例,連帶埋把士巴拿落場拎出黎都話Ok,係唔係咁都無必要指出佢地唔啱呢?究竟係邊個想「改例」呢?

你當然可以覺得2、3條X街球證 ...
你都識講佢犯左球例, 咁球證咪俾牌趕佢出場囉, 有牌唔俾走去改球例又話合理, 我都係轉台睇返NBA算數

引用:
原帖由 JBL 於 7-11-2016 01:15 AM 發表

呢度係香港,唔係大陸,你不如扯遠d去非洲...???
你話點咪點囉

發新話題