發新話題

[VFC] VFC G36 Gen2

引用:
原帖由 Opica 於 11-11-2016 15:57 發表
https://www.facebook.com/groups/ ... nk/709469075873657/

New/old comparison
除左夾同飛機,其他睇落冇乜大分別,細微野就唔知

引用:
原帖由 gainax 於 11-11-2016 15:54 發表
抵到爛
Gen2我睇唔似所有件重做, 隨時改飛機hopup同夾就=g2
幾舊水再升級上去好過買新
問題係改完仲弱雞左...
V記模型槍系列

回覆 33# 的帖子

唔係好明而家咁多系統參考都未做到驚喜表現, 我們最新既P90都做到了
就算方仗出新槍都仍然保持像真氣化性能亦算好,v記爭隻夾姐

引用:
原帖由 gainax 於 11-11-2016 19:05 發表
唔係好明而家咁多系統參考都未做到驚喜表現, 我們最新既P90都做到了
就算方仗出新槍都仍然保持像真氣化性能亦算好,v記爭隻夾姐
設計問題 設計解決
但v記畫圖果個係幾有heart既

回覆 35# 的帖子

v記要做隻方仗夾用軟彈弓應該好易 。。。而家仍要用硬彈弓打開嘩佬,內構又無偷位亦無移後個鎚再做45度,單靠大啖氣谷大blowback冬天就見底。。。先從夾開始改吧

E記下星期有貨
3500左右
DX版

VP9之後仲衝第一水?等開箱

等開箱la

引用:
原帖由 JBL 於 12-11-2016 20:21 發表
原來DX版係隨槍加送VLM01槍燈及VFC專用槍箱,唔怪得之要成3500咁貴喇...
又槍箱

引用:
原帖由 Kwind 於 13-11-2016 00:45 發表

又槍箱
支燈都有用, 硬膠箱同送禮勤一樣 不如折返4,5百自己買鋁箱好過

發新話題