30 12
發新話題

[VFC] mk12 mod1 gbbr 今日系 wgc 訂要一個月時間有排等

引用:
原帖由 gainax 於 19-12-2016 16:11 發表
碌咭有59折 咁都值得搏下, 正價我唔去14f享受服務喇
59折wow....但要打中文字,我怕版大ban我acc我唔敢打

wgc 都 硬托都系2604 應該同 ehobby 差五多

甲反而我有好多,5只416甲.凈系沒槍.

引用:
原帖由 stevechau 於 19-12-2016 16:30 發表

咁當然啦...一向如此, 但分野在於E記呢D做緊折去簽卡, 做九折實際都仲係九三折...
W記呢D, 講就85折, 簽就59折...算數吧啦~
所以有時係紅狼搵到野, 加埋佢呢排85折...好多野反而肯搵下係抵到爛的, 仲要包郵~
紅狼近期係進取好多....抵贊。
講開折,其實依興趣我都好少再因為有折而特登走去
至從佢搬左去新浦崗後地方已經細好多,已經唔會去到至細心搵,到定係上網睇曬CODE去到即買即走,跟本唔想多留。
但佢現在所謂有折,之前9折去已經限制多多,所謂的新貨無折,珍品鏡無折,連民用鏡都話無折,真係咩野都係59折....曬氣。

回覆 18# 的帖子

我都係...甚至係佢做折我都唔係好想上去~
除非D野得返佢有...而我又要去睇一睇實物...咁就焗上~
紅狼呢D就真係有心做折...MARK UP係貴, 但個折頭大補返數~
但真係未試過好似今次W記咁, MARK個85折水人上去...
然後碌卡就唔係折完收返手續費LOR~

wgc今次 vfc mk12 gbbr 硬托 抵買 2604 其餘都系穩笨.........

兩次都系得一兩支槍有最低折,上次就416gbb 240x 左右 不過去到話錯電腦基數沒貨屌拿星/..

回覆 16# 的帖子

以為真係59折添

話時話,e記今期都有85折
但近期又冇乜心水

引用:
原帖由 gainax 於 19-12-2016 20:14 發表
但近期又冇乜心水
如果想買G記ak GBB既話,咁E記好似最平

小弟11月上W賣槍都比用咭呀,重係85折。而家咁快改在

回覆 24# 的帖子

你果張係咩卡先??
我最後都碌卡GA...碌EPS LOR~

引用:
原帖由 gainax 於 19-12-2016 20:14 發表
但近期又冇乜心水
咁我可能執多支MK12...

回覆 25# 的帖子

Visa bor, 我重問左幾次以為自己聽錯呀。

我之前都係係EHB買,平DD
宜家搞到成屋都係VFC槍...

回覆 23# 的帖子

Ak都玩過3支夠皮了 ,睇得多骨鏡又想玩返oldschool
市場oldschool 特別係AR系搞支好好睇睇起碼一皮
都係望V記出M16A2 A1 ~fullmarking。。。

引用:
原帖由 Wlso 於 20-12-2016 15:10 發表
Visa bor, 我重問左幾次以為自己聽錯呀。
頂...咁間野真係好討厭...
問乜都唔知, 卡又唔比用...

30 12
發新話題