39 123
發新話題

1980年香港電台實況劇「執法者」系列單元劇一氣槍少年

1980年香港電台實況劇「執法者」系列單元劇一氣槍少年

DIY : 紙上得來終覺淺, 絕知此事要躬身 !

《河湟有感》司空圖
一自蕭關起戰塵,河湟隔斷異鄉春。漢兒盡作胡兒語,卻向城頭罵漢人。

現在看回以前的影片,總有一番不堪回首的感覺 Thx for sharing

黄滿記舊店吧。。。我都係聽呀怒人甲兄形容而估ja

個男仔行兇被捕的唐樓仲係到,有粒好共產feel既大星,片中警察講既地址無錯。

時代變,科技先進了,人心社會複雜了,但犯案辦案模式差不多。

無論何時代,都會有支R8出現!

《河湟有感》司空圖
一自蕭關起戰塵,河湟隔斷異鄉春。漢兒盡作胡兒語,卻向城頭罵漢人。

引用:
原帖由 sovietarmy2012 於 18-12-2016 10:24 發表
https://www.youtube.com/watch?v=Vs6mdONO7oE
good movie
睇唔到

引用:
原帖由 m11.man 於 18-12-2016 13:54 發表

睇唔到
你的問題播

《河湟有感》司空圖

引用:
原帖由 m11.man 於 18-12-2016 13:54 發表

睇唔到
證明你星期日有街出唔洗留係屋企,因為似乎屋企PC 先睇到,手機睇唔到+1
原創小說:黑鷲

http://ck101.com/forum.php?mod=viewthread&tid=2660842&extra=page%3D3

引用:
原帖由 Dave 於 18-12-2016 19:20 發表

證明你星期日有街出唔洗留係屋企,因為似乎屋企PC 先睇到,手機睇唔到+1
手機係睇唔到X3
Youtube / google要有廣告收入,又要保護版權,而以前智能裝置初普及時,系統各施各法,係有辨法跳過廣告的,所以youtube上載時係有得揀令mobile裝置無法播放。
年月日裹Google雖然封咗絕大部份後門,但上載時播放權限依然存在,上載者一旦唔揀/忘記揀,手機就睇唔到了。

仲以為我柒,所以睇唔到

氣鎗少年片中呢間鋪係咪MK警處對面果間?
上年至剛剛結業

附件

Screen shot 2016-12-19 at 11.18.26 AM.jpg (52.19 KB)

19-12-2016 11:23

Screen shot 2016-12-19 at 11.18.26 AM.jpg

應該係,今年八月光榮的。。。。

可惜無去買到支cap P08

《河湟有感》司空圖

引用:
原帖由 sovietarmy2012 於 18-12-2016 13:44 發表
黄滿記舊店吧。。。我都係聽呀怒人甲兄形容而估ja

個男仔行兇被捕的唐樓仲係到,有粒好共產feel既大星,片中警察講既地址無錯。

時代變,科技先進了,人心社會複雜了,但犯案辦案模式差不多。

無論何 ...
幢大星唐樓已拆O左了

我覺得黄滿記個老闆娘,仲有D似台灣女星..胡錦..

引用:
原帖由 kornhill401 於 21-12-2016 13:47 發表
幾多年前先 呢個係拎折扣的好開場白

《河湟有感》司空圖

引用:
原帖由 sovietarmy2012 於 19-12-2016 12:04 發表
應該係,今年八月光榮的。。。。

可惜無去買到支cap P08
我有wo,你要唔要

引用:
原帖由 kornhill401 於 21-12-2016 13:47 發表
5能係卦

39 123
發新話題