18 12
發新話題

[VFC] V記出SR—25K GBB?

V記出SR—25K GBB?

重有鍛造身DD M4A1

轉自:
http://hakumori.militaryblog.jp/e825547.html

HK 45CT好似外國一早有了
「Reality is a prison, Your mind can set you free.」

VP9之後要觀望一下先

FSP要睇睇價錢先

引用:
原帖由 2slow 於 12-1-2017 14:35 發表
HK 45CT好似外國一早有了
45CT 見YOUTUBE片REVIEW都好似半年前

我都等緊呢支

我心急砌左支SR25用URX 3
佢出既話早知唔砌

今日都拎左本2017 catalog,見到好多正野

有D乜新gbbr

引用:
原帖由 rYaN 於 13-1-2017 21:50 發表
今日都拎左本2017 catalog,見到好多正野
where can I get one?

http://gb-tech.com.tw/e-catalog/2017/VFC2017_CATALOGUE.pdf

You can download the pdf

—--------------

OP 少左MK11 Mod 0

都係はm4 gbb匣
有三點發放mp5下身
---------------------
我想要鍛18mod0gbb呀

引用:
原帖由 Opica 於 13-1-2017 10:52 PM 發表
where can I get one?
我係台灣五角大廈拎既

唔知hk45ct 亞洲版marking會唔會好d
唔想slide有拉神字 同下身無鷹
唔怕等 只怕佢唔夠好

25K, waiting for you

hk45ct 有一刻我以為係kwa既作品
我生得聰明得罪你咩!!!

引用:
原帖由 jn_jona 於 14-1-2017 04:35 PM 發表
唔知hk45ct 亞洲版marking會唔會好d

唔想slide有拉神字 同下身無鷹
唔怕等 只怕佢唔夠好
琴日問左幾時出,話u記未有plan出亞洲版...

18 12
發新話題