發新話題

[others] Gas 98K

回覆 15# 的帖子

我二手收.  WXC 有貨有折, 應兩牛有找.

undefined

配鏡果到,師兄門點搞?
,應

田中直上無誤,真mount就唔知了

thx 師兄,但係T記真係好貴
我見pc game RO2 有4x鏡,果支呢咁?
,應

岩岩買左繳費靈把98K

買左XPS 98K既師兄可唔可以講下支槍質料如何?

逗完利是想買返支玩下...但未玩過XPS呢隻牌子

唔知D質料得唔得...不過見佢支M40A1又CNC又鋼件

唔知呢支98K有冇咁足料呢?THX

回覆 21# 的帖子

Not bad at all for its price.

引用:
原帖由 Kwind 於 10-2-2017 06:44 發表
買左XPS 98K既師兄可唔可以講下支槍質料如何?

逗完利是想買返支玩下...但未玩過XPS呢隻牌子

唔知D質料得唔得...不過見佢支M40A1又CNC又鋼件

唔知呢支98K有冇咁足料呢?THX
Xps既野都ok既 對得起佢個價錢
零件又可以搵返廠買
係唔知佢個身用咩料 佢枝870個身似係鋁
但用耐左會氧化變黃

岩岩睇多d圖 佢枝98k個身做到d切削紋 好正
Marking亦唔錯

引用:
原帖由 jn_jona 於 10-2-2017 14:33 發表

Xps既野都ok既 對得起佢個價錢
零件又可以搵返廠買
係唔知佢個身用咩料 佢枝870個身似係鋁
但用耐左會氧化變黃
870料都淋淋地,
XM26 就good good gooder

引用:
原帖由 jn_jona 於 10-2-2017 14:53 發表
岩岩睇多d圖 佢枝98k個身做到d切削紋 好正
Marking亦唔錯
我都係睇圖...見佢個身D紋

諗緊係咪同支M40A1一樣都係CNC身+鋼件

新年前買左,會將bolt銀色改返黑色

附件

10-2-2017 15:17

引用:
原帖由 屈濕 於 10-2-2017 15:17 發表
新年前買左,會將bolt銀色改返黑色
片野係金屬?
有d牌子係膠片鍍野

引用:
原帖由 loveless 於 10-2-2017 14:57 發表

870料都淋淋地,
XM26 就good good gooder
Xm26抵玩
Ip個showroom執果時冇去搶平貨 有d後悔

請教各位C Hing,D男孩的98K槍桿可否放入這?&T木身內呢 謝謝

發新話題