61 12345
發新話題

沉日反恐組裝備有?

沉日反恐組裝備有?

見到有Glock 17(估計) 背住果包入面會係乜??
縮埋都好短下

之前tvb 有介紹過背包係mp五
原創小說:黑鷲

http://ck101.com/forum.php?mod=viewthread&tid=2660842&extra=page%3D3

日日開工都full gear,佢地會不會放假仲去打war game Thx for sharing

反恐呢班友又係槍痴!

引用:
原帖由 rho837 於 14-2-2017 15:56 發表
反恐呢班友又係槍痴!
又有古仔?
DIY : 紙上得來終覺淺, 絕知此事要躬身 !

《河湟有感》司空圖
一自蕭關起戰塵,河湟隔斷異鄉春。漢兒盡作胡兒語,卻向城頭罵漢人。

G17 係gen3 定gen4?

引用:
原帖由 ayaka 於 14-2-2017 20:31 發表
G17 係gen3 定gen4?
gen4

應該用sling pack裝mp5,背包要拿都唔方便

槍—向跟身,M仔囉,唔洗估

其實都苟左地...唔明為乜仲要揹住個袋...
佢地又唔係便衣需要隱藏...
著得制服咪好似機場特警咁掛埋出黎隨時開槍LOR...
反恐既唔係以為恐怖份子會聽你講等埋你係袋抆槍出黎先慢慢駁火呀嘛??

引用:
原帖由 stevechau 於 15-2-2017 09:36 發表
其實都苟左地...唔明為乜仲要揹住個袋...
佢地又唔係便衣需要隱藏...
著得制服咪好似機場特警咁掛埋出黎隨時開槍LOR...
反恐既唔係以為恐怖份子會聽你講等埋你係袋抆槍出黎先慢慢駁火呀嘛??
到時日日收到百九幾封投訴信嚇親阿爺嚇親阿麻嚇親阿仔嚇親隻狗
始終香港不是戰場,除左「第一時間應對」之外仲有大堆公關野要考慮。
何況再快都好,快唔過恐怖分子開第一槍,美佬究成日話戰術戰術,如何第一時間制止云云,
聽落好勁,但個個星期都有槍擊打死人,同埋個恐怖分子不會走到特警面前先拔槍比你制止佢麻..

原創小說:黑鷲

http://ck101.com/forum.php?mod=viewthread&tid=2660842&extra=page%3D3

無防毒面罩係一大敗筆, 上次地鐵放火單嘢,
應該返到去成team人咳到要聞氧氣.

引用:
原帖由 Dave 於 15-2-2017 10:42 發表

始終香港不是戰場,除左「第一時間應對」之外仲有大堆公關野要考慮。
咪就係

引用:
原帖由 Dave 於 15-2-2017 10:42 發表

何況再快都好,快唔過恐怖分子開第一槍,美佬究成日話戰術戰術,如何 ...
投訴還投訴...我都係政府部門入面跟投訴~
調返轉頭...又唔好去投訴機場特警??
當然恐怖份子唔係行到特警面前比佢制止...但調返轉, 行到你面前你都仲未抆到支長槍出黎...
到時咪又係DRAW短槍出黎駁火...咁帶支長槍黎駝手LUN腳為乜呢??

引用:
原帖由 stevechau 於 15-2-2017 14:07 發表

投訴還投訴...我都係政府部門入面跟投訴~
調返轉頭...又唔好去投訴機場特警??
當然恐怖份子唔係行到特警面前比佢制止...但調返轉, 行到你面前你都仲未抆到支長槍出黎...
到時咪又係DRAW短槍出黎駁火...咁帶支 ...
a仔由朝到晚大部分時間都係禁區入面做嘢 點可以同人口密集地區比
以前就話淨係係港島領事館 敏感建築物 附近巡邏
而家係旺區港鐵站都成日見到 拎住5仔行 c9唔嘈 都嚇親遊客啦  
跟身可以隨時上港鐵搭過其他站 仲上返車拎咩
邊個話淨係得5仔係入面

61 12345
發新話題