發新話題

[GHK] SRU x GHK G5

睇過其他評論,有人話個前手柄會有少少頂手
實際又點?

引用:
原帖由 閒雜人等 於 17-2-2017 19:11 發表
睇過其他評論,有人話個前手柄會有少少頂手
實際又點?
睇點揸,我當hand stop咁用係ok嘅
別人笑我太瘋癲 我笑他人看不穿

已經出左??點解前兩日出旺角行唔覺既,點度有???

引用:
原帖由 tonyecl 於 19-2-2017 20:46 發表
已經出左??點解前兩日出旺角行唔覺既,點度有???
之前E記有賣,但已經無貨,我直接去官網訂

裝左套KIT同彈匣之後會唔會頭輕尾重,個平衡感會唔會好差?家中有兩把黑色G5 考慮緊應唔應該買套KIT試下 (:

引用:
原帖由 Ribbon 於 20-2-2017 21:07 發表
裝左套KIT同彈匣之後會唔會頭輕尾重,個平衡感會唔會好差?家中有兩把黑色G5 考慮緊應唔應該買套KIT試下 (:
會有少許頭輕尾重,但因為尾柄頂"膊頭", 所以影響不大. 如果你有兩支G5, 應該無咩理由唔買

個虎口位攪唔掂喎...仲入過 Glock,咁手腕咪拗到好斜...?

引用:
原帖由 katotaka 於 21-2-2017 10:13 發表
個虎口位攪唔掂喎...仲入過 Glock,咁手腕咪拗到好斜...?
無呢個問題喎

Final setting

附件

8-3-2017 13:15

如果冇左紅圈部份都好睇D
頂軌我會鍾意直接係槍身

附件

8-3-2017 13:20

引用:
原帖由 屈濕 於 8-3-2017 13:20 發表
如果冇左紅圈部份都好睇D
頂軌我會鍾意直接係槍身
無左,就變改抄Famas啦,少左特色

想問套kit有冇災情?

引用:
原帖由 Opica 於 24-3-2017 11:58 發表
想問套kit有冇災情?
沒有

Grip 後支杆會唔會有d頂手?

引用:
原帖由 jacko 於 24-3-2017 14:17 發表

沒有
所以唔係太明點解TAR-21搞到o甘麻煩

發新話題