40 123
發新話題

[others] GH 701 2" c/w 泰國人手製木握把

GH 701 2" c/w 泰國人手製木握把

上年9月本隊獲 " 香港槍天糖 " 贊助隊周年抽獎禮物, 其中一樣是這GH 701 2" SV, 小弟有幸抽中, 愛不釋手. 我比較喜歡左輪槍用木握把, 但由於Co2左輪結構問題, 所以一般木握把不能裝上, 終於在今年在綱上發現泰國製的專用握把, 一圓GH 701用木握把的夢想

附件

IMG_5106_大小 .JPG (64.53 KB)

27-2-2017 01:55

IMG_5106_大小 .JPG

IMG_5103_大小 .JPG (62.42 KB)

IMG_5103_大小 .JPG

IMG_5104_大小 .JPG (56.03 KB)

IMG_5104_大小 .JPG

IMG_5105_大小 .JPG (60.29 KB)

IMG_5105_大小 .JPG

IMG_5109_大小 .JPG (85.43 KB)

IMG_5109_大小 .JPG

IMG_5113_大小 .JPG (68.69 KB)

IMG_5113_大小 .JPG

27-2-2017 02:08

別人笑我太瘋癲 我笑他人看不穿

4 個讚好! TOP

木就靚啦,但無防滑紋會搧手嗎?

引用:
原帖由 olw0978 於 27-2-2017 02:16 發表
木就靚啦,但無防滑紋會搧手嗎?
有手指位, 還可以,呢款可能啱你要求,但隻色我唔鍾意

附件

27-2-2017 02:20

直上?
如果係既唔知上唔上到715

引用:
原帖由 jn_jona 於 27-2-2017 02:43 發表
直上?
如果係既唔知上唔上到715
直上, 用唔到715(我都想裝715
)

靚!

引用:
原帖由 jacko 於 27-2-2017 02:17 發表

有手指位, 還可以,呢款可能啱你要求,但隻色我唔鍾意
木頭係啱啦,反而我唔鍾意 GH 左輪的款式

引用:
原帖由 olw0978 於 27-2-2017 06:42 發表

木頭係啱啦,反而我唔鍾意 GH 左輪的款式
老闆真係難服侍

晨早流流

令人茶飯不思

極之期待715木柄

支槍裝上木柄,真有..錦上添花..的效果 Thx for sharing

十分靚仔
同時換樽睇怕都十分需時

有防滑紋那個柄 色澤太紅了,但外型好瀟灑,而且好似較纖瘦,啱晒我呢d 細手掌人 !

能否告知網站地址?

40 123
發新話題