45 123
發新話題

[others] 極不愉快嘅打驚經驗

極不愉快嘅打驚經驗

今日係紅磡if打室內,又重複舊場排隊嘅挽法,無下次

唔識字就去讀多啲書,唔好掛住打game....

一個GAME場,我都唔知點解可以挽到....

支持樓主,香港是自由社會,選擇多.

Agree!

再係咁拉隊去臺灣打!

別一問題!

載氣槍上飛機去臺灣出入境有什麼手續! 煩唔煩!

提示: 該帖被管理員或版主屏蔽

引用:
原帖由 rho837 於 3-4-2017 09:51 發表
Agree!

再係咁拉隊去臺灣打!

別一問題!

載氣槍上飛機去臺灣出入境有什麼手續! 煩唔煩!
去到機場
寄倉時同地勤講有氣槍
佢地會call機場特警check
check完寄倉可以上機

去到當地最好比海關check多次
回程都係

心得係枝槍最好一打開行李就拎到
因為你要打開無數次
如果你放哂衫喺面就真係恭喜哂
同埋要同地勤強調唔係軍火, 係合法出入口
因為佢地唔識分, 會當係運軍火處理

引用:
原帖由 tyy996633 於 3-4-2017 11:13 發表
不嬲要等架啦,人地要賺盡啊嘛,個埸又垃圾,btw 無人迫你去打架,串柒柒既mp5 師兄
新Account又mp5 。。。 似乎有故仔聽

引用:
原帖由 Tango1997 於 2017-4-3 14:25 發表

新Account又mp5 。。。 似乎有故仔聽
唔明咩野又新ac又MP5喎,洗耳恭聽

引用:
原帖由 ++朗++ 於 3-4-2017 13:15 發表

去到機場
寄倉時同地勤講有氣槍

回程都係

因為你要打開無數次
如果你放哂衫喺面就真 ...
我唔知自己帶同郵寄有無分別,因為郵寄去台灣另外要加動能測試証明及原廠說明書
別人笑我太瘋癲 我笑他人看不穿

引用:
原帖由 jacko 於 3-4-2017 15:16 發表
我唔知自己帶同郵寄有無分別,因為郵寄去台灣另外要加動能測試証明及原廠說明書
台灣我未試過
之前去歐洲冇問題
同埋要有單據

引用:

去到機場
寄倉時同地勤講有氣槍

回程都係

因為你要打開無數次
當出動到機場特警走埋來check時,就算ok問題
但你已經成為全場焦點

Game場點挽?
Btw果間排隊就預左

引用:

去到機場
寄倉時同地勤講有氣槍

回程都係

因為你要打開無數次
寄完倉d行李先過X光機wo師兄,照到有違禁品,應該係登機橋地勤會叫你,之後帶你落機底處理,帶定頭盔先,利申我未試過,聽人講咋

引用:
原帖由 m11.man 於 4-4-2017 07:25 發表

寄完倉d行李先過X光機wo師兄,照到有違禁品,應該係登機橋地勤會叫你,之後帶你落機底處理,帶定頭盔先,利申我未試過,聽人講咋
事先申報就免煩惱
一陣照到先搵你,時間又唔夠分分鐘offload

回覆 14# 的帖子

呢d情況,無申報個d,照到係實offload啦,拉佢落去問,再決定告唔告,搞得黎,隻機都飛咗啦

45 123
發新話題