發新話題

[DIY] 山寨Beretta M92FS (Italy)

不過WE 小零件如takedown lever,slide release造型怪怪的,好似變變地型 slide release spring都長得濟..位置過前

換番日本製品靚仔哂

WE原廠extractor同firing pin block有另外的獨立零件~~加分,
可惜extractor造型不正確

加工一下...

加工完造型正常番D,上膛指示器再填上紅漆,像真+100分

裝珍GRIP要fit小小位

跟住到重頭戲 -- AL-GI-MEC Compensator
當年買不到台灣Cat's師兄造果隻..不過好彩重買倒RGW製品
不過顏色灰得濟..加工一下

3 個讚好! TOP

Good,支持diy

支持DIY  ...用WE新版可以補返用迷版冇全行程既缺點...已經可以算完美了

除非第日有副廠出鋼件先要考慮換唔換埋佢了

加了刻字,支槍生猛好多, Thx for sharing

引用:
原帖由 Kwind 於 29-4-2017 13:46 發表
支持DIY  ...用WE新版可以補返用迷版冇全行程既缺點...已經可以算完美了

除非第日有副廠出鋼件先要考慮換唔換埋佢了
迷版字形同間距有D像美國版
WE新版有全行程,仿真decocker,獨立extractor,firing pin block,假狗firing pin正到飛起
不過聽聞內件就好易死

引用:
原帖由 紗夢 於 29-4-2017 13:15 發表

係呀,我係咁"大dd,細dd,呀~再大番小小..." 幾驚比人一巴二巴打

我見果張圖d字形應該無揀過,就咁打句野就射落去

依間d人幾好,多多要求都唔黑面 不過我都好有禮貌的
係呀,不過如果可以最好射邊件拆邊件去,成枝槍有時冇咁方便,佢地話試過有人成枝長槍隊畀佢地

可以PM地址资料嗎?謝謝!
有D人好似鐵甲威龍打極都唔識痛 狂Full Full哂兩匣 咁都話打唔中
喂 你咁賴皮嗌完死又係度發脾氣 咁冇品 真系晒氣
唔Gur就Full Gear再黎 Go Go Go 9點位著哂Sure Fire睇到蒙查查
Over Over 冇晒彈 快D搵人幫我做Cover 我地玩 一槍死 輸0左要大聲嗌死
Yeah 呢個就系Game You know what I say

引用:
原帖由 紗夢 於 29-4-2017 01:18 發表

蘇師傅好 膠紙定位大法無記錯係學你的
我意思係红磡太隔涉
DIY : 紙上得來終覺淺, 絕知此事要躬身 !

《河湟有感》司空圖
一自蕭關起戰塵,河湟隔斷異鄉春。漢兒盡作胡兒語,卻向城頭罵漢人。

好有心機!

最好做埋支反派左輪

《河湟有感》司空圖
一自蕭關起戰塵,河湟隔斷異鄉春。漢兒盡作胡兒語,卻向城頭罵漢人。

引用:
原帖由 紗夢 於 29-4-2017 15:51 發表
佢有2支92FS, 打唔打算搞埋支2 tone

引用:
原帖由 sovietarmy2012 於 29-4-2017 18:27 發表
好有心機!

最好做埋支反派左輪
引用:
原帖由 loveless 於 29-4-2017 18:35 發表

佢有2支92FS, 打唔打算搞埋支2 tone
應該收山了

引用:
原帖由 紗夢 於 29-4-2017 21:36 發表

應該收山了
WE都俾你做到咁靚,表面點處理?

《河湟有感》司空圖

引用:
原帖由 sovietarmy2012 於 29-4-2017 22:41 發表

WE都俾你做到咁靚,表面點處理?
蘇師傅依枝表面無整過喔,只係其中一忽近拆槍掣凹凹突突好勁,沙紙磨番平再染番炸,其餘大部份都係原裝黎
剩係Comp頭同滅聲用拋光膏拋令左,
Comp頭本來想用台灣師兄翻新手錶果招用沙膠拉髮絲紋,但不成功
不過佢地個個都指定用隻叫Faber Castell 7016-40
我唔係果隻,唔知關唔關事

發新話題