19 12
發新話題

[VFC] VFC HK45CT使用KSC USP45匣?

VFC HK45CT使用KSC USP45匣?

https://youtu.be/YF9qsqGHXCM

睇黎KSC匣小修改後VFC HK45CT可以用到。。。

可惜支槍都仲未有消息...等到頸都長

vfc隻匣好似鍍左野 好靚

KSC匣又唔係平, 小修之後又用唔番落ksc 槍, 點解唔直接買vfc匣

最重要係, 你覺得vfc 堆"零件" 真係會供應充足咩
我生得聰明得罪你咩!!!

引用:
原帖由 jn_jona 於 10-5-2017 00:32 發表
vfc隻匣好似鍍左野 好靚
暫時最靚我覺得係fnx45 果隻, 勁似拋光過

vp9 果隻都好似hk45ct 咁, 本來我以為用耐左d漆又會一舊舊咁甩, 但係暫時咩事都冇

引用:
原帖由 ~~方~~ 於 10-5-2017 00:45 發表
KSC匣又唔係平, 小修之後又用唔番落ksc 槍, 點解唔直接買vfc匣

最重要係, 你覺得vfc 堆"零件" 真係會供應充足咩
等緊原廠零件唔知等到幾時 我支迷17爆左件一年等到而家都配唔返份飛機 唔通要直接向台灣訂

引用:
原帖由 ~~方~~ 於 10-5-2017 00:49 發表

暫時最靚我覺得係fnx45 果隻, 勁似拋光過

vp9 果隻都好似hk45ct 咁, 本來我以為用耐左d漆又會一舊舊咁甩, 但係暫時咩事都冇
fnx果隻應該係電鍍左
hk45ct真係等到頸都長埋...

引用:
原帖由 gainax 於 10-5-2017 01:17 發表

等緊原廠零件唔知等到幾時 我支迷17爆左件一年等到而家都配唔返份飛機 唔通要直接向台灣訂
g兄你的係gen4 版嗎? 如果係gen 4 既, 好似從來都未見過有後備零件賣過街(通常果d除外)

gen 3 版估唔到連w_c 果d都去哂,

新槍好似g42, vp9 又係孤兒仔...都唔知vfc e 期搞咩, 更加唔知"代理"搞咩

我諗同台灣果邊

引用:
原帖由 jn_jona 於 10-5-2017 01:28 發表

fnx果隻應該係電鍍左
hk45ct真係等到頸都長埋...
冇錯, 好想睇下ksc 設計 + marui hopup同槍管會有咩表現   

不過唔知等到幾時

引用:
原帖由 ~~方~~ 於 10-5-2017 01:38 發表

冇錯, 好想睇下ksc 設計 + marui hopup同槍管會有咩表現   

不過唔知等到幾時
如果ksc系統正wor  加埋馬記hop up系統既準
但佢用spring guide較hop up我驚驚地 會唔會好易走位

引用:
原帖由 jn_jona 於 10-5-2017 01:42 發表

如果ksc系統正wor  加埋馬記hop up系統既準
但佢用spring guide較hop up我驚驚地 會唔會好易走位
講真條回鏜彈弓咁設計我都覺得有d牙煙, 不過都冇得揀啦, 得佢有出

而且vfc 最近有迫人衝頭水既傾向...好似vp9, 真marking 得做頭果水

引用:
原帖由 ~~方~~ 於 10-5-2017 02:02 發表

講真條回鏜彈弓咁設計我都覺得有d牙煙, 不過都冇得揀啦, 得佢有出

而且vfc 最近有迫人衝頭水既傾向...好似vp9, 真marking 得做頭果水
唔係嘛...少左marking?

回覆 8# 的帖子

是G4的方兄,上年打爆左個亞鉛鎚好彩係ORF買得返, 我發覺佢手槍原裝件特別少,唔通用馬記内件原件又冇落補品易壞,亦唔易揾原件情況下都幾頭㾗, 唯有再等下, 不過始終冇乜補品出比佢亦難揾原件之下我都半放棄。。因印象中我支G17打左一千飛之內已經爛兩件野

唔記得up,代鋰可以訂件如佢個網係有上架,但三幾個月走唔甩

引用:
原帖由 gainax 於 10-5-2017 06:43 發表
唔記得up,代鋰可以訂件如佢個網係有上架,但三幾個月走唔甩
台灣訂啦

19 12
發新話題