發新話題

【四眼淫魔】姦劫案疑犯 秀茂坪警署內吊頸亡

【四眼淫魔】姦劫案疑犯 秀茂坪警署內吊頸亡

呢條友近日好heat! 但好想知佢其實係點係還押期間警署內吊頸

http://hk.apple.nextmedia.com/realtime/breaking/20170511/56678788
「Reality is a prison, Your mind can set you free.」

全身赤裸先無機會自縊。
---
是旦有隻襪都可以絞死人。

警方吾係收哂D可自殺既野先困住佢既咩?
DIY : 紙上得來終覺淺, 絕知此事要躬身 !

《河湟有感》司空圖
一自蕭關起戰塵,河湟隔斷異鄉春。漢兒盡作胡兒語,卻向城頭罵漢人。

監倉D人衫紐都可以變排九...

條死賤精全身衫褲有心要死我諗不是困難

警署死都係手尾長,責無旁貸,道德高地又準備企滿人丟黑警迫死人做咩唔保護好佢乜乜乜...

香港人係有種中國傳統美德「人死為大」,幾咁十惡不赦都好,死左係唔係都要RIP...

我呢D 真小人直接講句... 死得便宜了..
原創小說:黑鷲

http://ck101.com/forum.php?mod=viewthread&tid=2660842&extra=page%3D3

咁就可以逃避法律制裁,死咗唔駛葬沙嶺同得番個老冧!
不過一日未判一日都係無罪,真係完全冇佢辦法。只能怪警察疏忽!
究竟世界上還有神嗎?

引用:
原帖由 48191 於 11-5-2017 12:18 發表
咁就可以逃避法律制裁,死咗唔駛葬沙嶺同得番個老冧!
不過一日未判一日都係無罪,真係完全冇佢辦法。只能怪警察疏忽!
係條女慘,22 歲女.. 比人攪完一輪肯去報警已經好大勇氣想拉個衰人,
比人割禾青冇仇報。

http://ck101.com/forum.php?mod=viewthread&tid=2660842&extra=page%3D3

其實之前條女話比個大約三十歲的老強左
但點解拉到呢個係四十八歲?差好多年wor

最驚呢種人出現:
(有旁白:攝製隊幾經辛苦,終於搵到阿歡,佢憑住一支AK-47,去開拓-佢嘅夢想。)
引用:
原帖由 Dave 於 11-5-2017 12:17 發表
警署死都係手尾長,責無旁貸,道德高地又準備企滿人丟黑警迫死人做咩唔保護好佢乜乜乜...

香港人係有種中國傳統美德「人死為大」,幾咁十惡不赦都好,死左係唔係都要RIP...

我呢D 真小人直接講句... 死得便宜了 ...
究竟世界上還有神嗎?

引用:
原帖由 RCman 於 11-5-2017 12:24 發表
可能因為條友大大隻~
「Reality is a prison, Your mind can set you free.」

引用:
原帖由 RCman 於 2017-5-11 12:24 發表
有D人係冇得靠睇樣去估幾大
我先得個廿三歲,個個friend都話我似三十

引用:
原帖由 Dave 於 11-5-2017 12:17 發表

我呢D 真小人直接講句... 死得便宜了 ...
真係便宜左佢
但呢類人真係死左佢好過留係度害人

引用:
原帖由 48191 於 11-5-2017 12:27 發表
最驚呢種人出現:
正是... 打個劫姐.. 做咩變左名星..

呢啲咪膠囉!自從有FB,豬扒可以吹捧到變貂嬋!悍匪可以變梟雄!走私可以變神!
世界在變,只有老鬼轉唔L切......
究竟世界上還有神嗎?

打刧可以打到全力以赴,享受過程,真係不枉此生喇吓嘩!
引用:
原帖由 Dave 於 11-5-2017 12:33 發表

正是... 打個劫姐.. 做咩變左名星..
究竟世界上還有神嗎?

發新話題