發新話題

[VFC] 想入手VFC MK18 MOD1 DX GBB Rifle 2015 Ver

引用:
原帖由 NCP013 於 25-5-2017 15:03 發表

V 記
as expected, 狂牛好似比較金及表面太smooth...

直品圖
「Reality is a prison, Your mind can set you free.」

回覆 8# 的帖子

一定係v記DD骨copy中最正, 狂牛睇玻璃櫃D質感都爭一節, 色水仲
但冇散買我拆骨set放個陣一堆師兄爭住要,我諗好多人玩v記有一半係為前節

回覆 17# 的帖子

記得以前socomgear都有出過...

色水唔岩唯有噴左佢做舊化等等...
「Reality is a prison, Your mind can set you free.」

引用:
原帖由 gainax 於 25-5-2017 16:30 發表
一定係v記DD骨copy中最正, 狂牛睇玻璃櫃D質感都爭一節, 色水仲
但冇散買我拆骨set放個陣一堆師兄爭住要,我諗好多人玩v記有一半係為前節
我果時有個fd去外國 平讓枝v記mk18比我
我就拎左份骨 其他野當散件賣左 一家便宜幾家著

之前v記mk18骨有少量流出過既 around 700hkd
我買唔到 唯有用過都照殺

引用:
原帖由 2slow 於 25-5-2017 15:09 發表

as expected, 狂牛好似比較金及表面太smooth...

直品圖
我有狂牛,約五六年前買。
個人"目測"色係偏紅左少少

17版出左啦...

回覆 18# 的帖子

噴買大陸仔就得唔洗買貴野。DD骨始終暗泥色先正氣黑色就冇哂味道, Mk18粉等v記啦

回覆 19# 的帖子

其實我都有D後悔唔知6百幾定7百放走成套新拆v記dd骨連前後西同電盒,呢排又想玩下dd。但鏡又是一個問題。。

引用:
原帖由 rYaN 於 25-5-2017 17:20 發表
17版出左啦...
本地好似冇消息,17版唔知有冇配vmag

引用:
原帖由 gainax 於 25-5-2017 18:51 發表

WGX/EH restock = 17

引用:
原帖由 gainax 於 25-5-2017 18:50 發表
其實我都有D後悔唔知6百幾定7百放走成套新拆v記dd骨連前後西同電盒,呢排又想玩下dd。但鏡又是一個問題。。
果套好野黎的
鏡我有隻傑電553 舊版配色 新版配色似真野d
依家都有唔少mk18mod1裝xps3(xps3-4?定exps?唔係好識分)
或者elcan火車頭 再唔係裝nf(可以用日本仔novel arms tac1扮)

回覆 26# 的帖子

過左去唔好提
新款鏡最平支支都5~6k ,copy又麻麻地 係得553但H記copy上千
不如火車頭潮下算

引用:
原帖由 gainax 於 25-5-2017 20:07 發表
過左去唔好提
新款鏡最平支支都5~6k ,copy又麻麻地 係得553但H記copy上千
不如火車頭潮下算
火車頭好貴啊
之前見過新淨553 好似3800咋

回覆 28# 的帖子

copy喳 真品咁貴外型只夾小眾槍款玩唔過
紅點鏡都是COPY玩外型算,E記真品是唔是有光衰弱問題?前幾年有玩家UP過

引用:
原帖由 gainax 於 25-5-2017 06:51 PM 發表

我台灣朋友年頭買已經係17版,係唔係VMAG就冇問,不過槍身處理好左好多,同埋係CNC刻字

發新話題