發新話題

[VFC] HK45CT台灣開賣

引用:
原帖由 JBL 於 29-6-2017 14:11 發表

https://m.facebook.com/PapagoCustom?fref=nf
可custom發光西?
三六轟一轟,敵人企唔穩!

引用:
原帖由 JBL 於 29-6-2017 18:08 發表

搵QXF咪得囉,我幾支發光西都佢搞。
等十字軍出鋼sight先 希望係trijicon style
已知上唔到真sight或ksc sight

引用:
原帖由 RCman 於 29-6-2017 12:13 發表

買得VP9, HK45CT都係為左個款,
有得簡邊個唔識去買馬記呢
馬記Hk45後定設計唔同一往手槍靠個cnine stop後定

加大接觸面咁實好好多, 問題是就算馬記出要換cnc架同下身成本=2支以上迷版,咁你地可能又想玩返v記

回覆 208# 的帖子

硬d像真d掛,有人鐘意操作手感似真鐵咁硬

引用:
原帖由 gainax 於 29-6-2017 18:23 發表

馬記Hk45後定設計唔同一往手槍靠個cnine stop後定
加大接觸面咁實好好多, 問題是就算馬記出要換cnc架同下身成本=2支以上迷版,咁你地可能又想玩返v記
馬記最大問題係冇人肯做下身 slide有部cnc機就得
但下身黎黎去去都係果一兩間 要開模 仲要有排等...
如果vfc問題唔大 換條鋼slide亦唔算太貴 可以玩得下
但其實我想要cmc鋁slide 特別係d牌

回覆 216# 的帖子

v記用ksz系統裝鋼師奶仲煲唔煲得爽先
手槍我唔會落鋼架太重,天氣唔熱就煲得唔夠力

引用:
原帖由 gainax 於 29-6-2017 18:23 發表

Ppq 都係類似
你的日子如何,你的力量也必如何

引用:
原帖由 RCman 於 28-6-2017 19:28 發表

認真mode
小弟支45個SN
係緣份定基情

引用:
原帖由 JBL 於 29-6-2017 18:08 發表

搵QXF咪得囉,我幾支發光西都佢搞。
睇下根魔出唔出先

引用:
原帖由 jn_jona 於 29-6-2017 18:13 發表

等十字軍出鋼sight先 希望係trijicon style
已知上唔到真sight或ksc sight
真西係後西唔岩,定係…?

引用:
原帖由 spec.ops. 於 29-6-2017 19:46 發表

睇下根魔出唔出先
其實自已動手做好易
平過根魔 光過根魔
我自己改過3-4對

引用:
原帖由 sam524 於 29-6-2017 19:35 發表

係緣份定基情
?oh=bd1b4a912d6aae4e17231a0a579f3506&oe=59D2B3C7
噢!只係E 跟F不同

引用:
原帖由 spec.ops. 於 29-6-2017 19:47 發表

真西係後西唔岩,定係…?
真後sight唔岩
Ksc又唔岩 自家數

自從mp5後已唔買V記,
要買自已副廠出既所謂"補品" 先可以正常運作
比人既感覺係掠水.
我寧願佢一開始直接賣貴d, 比曬成套所謂 "補品"我

發新話題