發新話題

[VFC] HK45CT台灣開賣

下身有流水號、但跟士拉不對號碼
而且條士拉的白字是印上面,個人認為不是刻字再上白油呢樣失分好多。

附件

28-6-2017 15:35

28-6-2017 15:45

引用:
原帖由 JBL 於 28-6-2017 16:04 發表

放心,鋼士拉出會解决一切,暫時玩住先。
其實係邊間代工HK45CT?
睇Slide質感,以係KSC台版原裝金屬Slide多過似VFC代工?

引用:
原帖由 spec.ops. 於 28-6-2017 17:50 發表

師兄抽到靚號碼777喎
放心,師兄你都一定中777

引用:
原帖由 spec.ops. 於 28-6-2017 19:03 發表

剛領,發現原來都係777
真係7到爆
認真mode
小弟支45個SN

附件

28-6-2017 19:28

45CT用到KSC 45匣
全個火控好似KSC

附件

28-6-2017 20:33

引用:
原帖由 spec.ops. 於 28-6-2017 20:53 發表

你揀過架?
係,盒面barcode已經有SN

其實支45CT總括來講,下身我沒有意見。如果有Option slide換,問題就化解好多了。
都係等廠出條靚仔士拉吧!

引用:
原帖由 dogjumpjump 於 29-6-2017 11:37 發表

你支Socom 上到? 邊度出? 我見多數係14ccw
呢款Silencer是有提供14-, 16+的接頭
早於當時HK tactical 時已發售,當時WXG有賣過,
我支早於WXG未引入時係台灣KIC訂的。
圖中最上果支係HK USP45 Tactical + 16+ Silencer

附件

29-6-2017 11:51

引用:
原帖由 no-name 於 29-6-2017 12:07 發表
不愧為 VFC,一定要有 D 低能錯誤先安樂... 又唔係 D 咩神奇條件先出到事,咁都 check 唔到照出貨真係搞笑
如果一定要換件換龬身,買馬記仲穩陣同化算 la... (如果同款既話...)

觀望左 VP9 同 45CT 好耐都 ...
買得VP9, HK45CT都係為左個款,
有得簡邊個唔識去買馬記呢

引用:
原帖由 JBL 於 29-6-2017 14:23 發表

arms骷 以沒落,可以無視。
已大不如前

引用:
原帖由 sam524 於 29-6-2017 19:35 發表

係緣份定基情
?oh=bd1b4a912d6aae4e17231a0a579f3506&oe=59D2B3C7
噢!只係E 跟F不同

引用:
原帖由 rYaN 於 3-7-2017 13:33 發表

應該話佢再唔係777啦
777....黎緊5年都會見到佢
點會唔再見到

VFC VP9原裝外管唔係平頭無牙咩?
我係第一水買,後來至買到粒鑼絲牙套係前面

發新話題