發新話題

[KSC] KSC M9A3 銳意製作中

Cerakote係耐磨唔易花唔係唔會花,cerakote整嚟J 同可以j耐d law唔係有咩用.

都仲未到final product, 其實個色同真鐵差幾多呀
「Reality is a prison, Your mind can set you free.」

其實相差都幾大

附件

20-7-2017 11:35

隻色咁似d硬膠training gun

呢種顏色...接受唔到 Thx for sharing

回覆 18# 的帖子

會唔會係燈光角度問題呢... 另一網站的圖

http://www.tactical-life.com/firearms/beretta-m9a3-9mm-pistol/#twmj16-m9a3-lead

「Reality is a prison, Your mind can set you free.」

估唔到都仲有人留意m9a3
我以為m9迷不多 特別係潮m9

呢個網站出現幾隻色/tone添

http://blog.1800gunsandammo.com/the-beretta-m9a3/

回覆 22# 的帖子

小弟除外, 不摟對M9/92F無愛...
但好鐘意M93R

引用:
原帖由 2slow 於 20-7-2017 14:27 發表
小弟除外, 不摟對M9/92F無愛...
但好鐘意M93R
M93R x2

人生第一支氣槍就係MGC M93R NBB

到今時今日仲期待緊馬記出93R....之前曾經流傳過WA出已落空

引用:
原帖由 Kwind 於 20-7-2017 14:47 發表

M93R x2

人生第一支氣槍就係MGC M93R NBB

到今時今日仲期待緊馬記出93R....之前曾經流傳過WA出已落空
Ksc 93r可以止止痕

Beretta 都幾鬼懶...
M9經典還經典, 但真係回應唔到新世代....
M9A3改咁少野就想bid人張大單

同P320比, 想唔輸都難

回覆 15# 的帖子

玩具做些啦曲多數為色水同質感 , 千幾蚊做色為耐磨不如原裝焗油算反正插得多槍套實甩到唔好睇~~

引用:
原帖由 pbay 於 20-7-2017 15:20 發表
Beretta 都幾鬼懶...
M9經典還經典, 但真係回應唔到新世代....
M9A3改咁少野就想bid人張大單

同P320比, 想唔輸都難
諗住大家用慣左m9 唔會想玩新野
M45a1咁樣一樣有新單
但m9a3 係玩家既角度係幾正既

全金屬槍太重, 個d1911, p226,m9......都唔會再考慮減得一鎊得一鎊,而且side arm都唔係主力. 呢支m9應該係最後一水我個人好鐘意非常想買支真既來收藏.

發新話題