發新話題

[VFC] VFC的umarex USP

只可以話好彩今次唔係出USP TACTICAL...唔係我肯定又頭水賴一鑊

引用:
原帖由 ~~方~~ 於 26-3-2018 22:39 發表

XDM 等左一排見冇下身賣, 所以放左
XDM我一直同自己講等有下身先買

結果筆錢慳到而家

引用:
原帖由 Kwind 於 27-3-2018 02:55 發表
只可以話好彩今次唔係出USP TACTICAL...唔係我肯定又頭水賴一鑊
因為係USP粉, 呢把一早訂了焗買
睇下條鋼slide實物做成點先算了
「Reality is a prison, Your mind can set you free.」

引用:
原帖由 JBL 於 28-3-2018 21:09 發表
Felixshi Mechanics外形和重量極像真 之 鋼回鏜桿給VFC USP用 , 還附送二段彈簧
All 303 stainless steel

https://scontent-hkg3-1.xx.fbcdn ... _314138072603282022 ...
我寧願用番vfc 專利設計
佢e 條較hopup 又難, 杆頭果度又冇野hold 實d 彈弓
我生得聰明得罪你咩!!!

1 個讚好! TOP

睇嚟都喺留返彈藥買kwa usp
全氣動
czp09
ump9
msg90

引用:
原帖由 JBL 於 10-4-2018 20:35 發表
鋼滑架及外管入手,說明晝叫要執下身軌道2mm厚度原全不用理會,無修直上,除了要在飛機座後方加一片小膠布壓低飛機座以便飛機運作更暢順之外(唔加飛機打高壓氣會卡拍頭頂住滑架回唔到)無特別鑊氣,換後後座力大爆發,17mm ...
JBL兄, 我想請問一下外管鎖得實唔實?
我生得聰明得罪你咩!!!

話說 今次套slide又係迷版?

引用:
原帖由 JBL 於 10-4-2018 08:35 PM 發表
鋼滑架及外管入手,說明晝叫要執下身軌道2mm厚度原全不用理會,無修直上,除了要在飛機座後方加一片小膠布壓低飛機座以便飛機運作更暢順之外(唔加飛機打高壓氣會卡拍頭頂住滑架回唔到)無特別鑊氣,換後後座力大爆發,17mm ...
JBL兄 想問問咩價錢

引用:
原帖由 ~~方~~ 於 10-4-2018 11:55 PM 發表

JBL兄, 我想請問一下外管鎖得實唔實?
呢個係重點😂

發新話題