發新話題

中美貿易戰究竟打唔打得成 ? 將對香港有何影響 ?

引用:
原帖由 JBL 於 11-4-2018 18:11 發表

得閒分享吓D經典事件比我地聽下喇.......
呢處班年青人以經好正常啦!

班小朋友係出面啲車網啲言論! 底處未算底! 笑到你死一千次!

盡掃心中情

引用:
原帖由 rho837 於 11-4-2018 09:37 發表

色唔到我選擇!

意粉國出產啲馬仔得個外型同設計美觀但用料極之落後及配件標價天文數字, 所以識人買個易手價非常底玩! 前車主架車足足洗左三百幾萬! 平平地未坐過馬仔所以拾佢翻來擺多過渣! 相反日 ...
記得同一番話,你係CGF 都發表過,當時我記得有人質疑你,話咩法拉利嬴幾多賽事乜乜,技術嬴日產云云。

有時人就係咁,道理是或非從來都不是重點,你有,就信你,你無,就唔信...

想起猴子的比喻,一隻成功的猴子,拉個屎吃條蕉說這就是成功之道,其他猴子盡數信了。

R 老闆騎住隻馬,說番一模一樣的對白,這次就沒多少人質疑了。

原創小說:黑鷲

http://ck101.com/forum.php?mod=viewthread&tid=2660842&extra=page%3D3

https://youtu.be/h9lzzCvW28k
引用:
原帖由 LCH925 於 11-4-2018 17:41 發表

其實都嘈左成十版有多,不如大家洗個臉冷靜下,再互相理解下對方理論,先再慢慢表述自己意見啦。
係到打爛仔架,除左互相以父母為圓心,九代血親為半徑,生殖器官為武器,大鼻孔朝天為表情 ...
究竟世界上還有神嗎?

今天我心情好兩極! 一邊係凖傋好做一單大野! 别一邊係炒左兩個員工! 所以上來發洩一下減減壓!

聽歌喇!
張學友呀!
引用:
原帖由 rho837 於 11-4-2018 18:26 發表
  今天我心情好兩極! 一邊係凖傋好做一單大野! 别一邊係炒左兩個員工! 所以上來發洩一下減減壓!
究竟世界上還有神嗎?

引用:
原帖由 Dave 於 11-4-2018 18:20 發表

記得同一番話,你係CGF 都發表過,當時我記得有人質疑你,話咩法拉利嬴幾多賽事乜乜,技術嬴日產云云。

有時人就係咁,道理是或非從來都不是重點,你有,就信你,你無,就唔信...

想起猴子的比喻,一隻成功 ...
一生人最後悔就係EQ唔夠高! 所以冇玩FB同科林! 只係玩CGF! 你地班人真係啱key!

引用:
原帖由 rho837 於 11-4-2018 18:35 發表

一生人最後悔就係EQ唔夠高! 所以冇玩FB同科林! 只係玩CGF! 你地班人真係啱key!
我羨慕可以愛恨分明快意恩仇o架.
但代價太大, 不能是我杯茶.jpg

我只對人,唔對事。

引用:
原帖由 gtoray 於 11-4-2018 18:10 發表
keep going
阿公叫繼續,唔好咁木獨,
送個笑笑口,轉頭就斬頭,
大家唔係FD,一樣可打GAME,
就算唔岩KEY,鬧交可遲D,
次次踩底線,上路好相見。
原創小說:黑鷲

http://ck101.com/forum.php?mod=viewthread&tid=2660842&extra=page%3D3

愛恨分明好難咩?
我並不是生意人,更不是Salesman,冇必要笑臉迎人,因為我知道我份糧唔包賣笑。
就係因為我辦事六親不認,不留情面,先至可以做Audit。
引用:
原帖由 loveless 於 11-4-2018 18:45 發表

我羨慕可以愛恨分明快意恩仇o架.
但代價太大, 不能是我杯茶.jpg
究竟世界上還有神嗎?

引用:
原帖由 reniless 於 11-4-2018 19:00 發表
我只對人,唔對事。
冇人何來有事..

引用:
原帖由 48191 於 11-4-2018 19:12 發表
愛恨分明好難咩?
我並不是生意人,更不是Salesman,冇必要笑臉迎人,因為我知道我份糧唔包賣笑。
愛恨分明一D都唔難.

睇佢兩個維園呀伯咁又確係有d過癮

發新話題