發新話題

[KSC/KWA] KWA 417A2 GBB

引用:
原帖由 ivan2339 於 22-11-2018 11:49 發表

師兄,我都有買V記417 20寸,覺得個ROF比較慢,唔知你有冇咁既問題?又有冇方法去增加ROF?
我自己都有V記...連發ROF係比較慢...但自己只用單發...所以可以接受

要增加ROF有好多方法...但呢樣修改有機會得不償失

簡單可以BUFFER TUBE墊野...等於HI-CAPA 改短行程...壞處可以冇左BOLT LOCK (有TACTICAL RELOAD習慣者不在此限)

進階D可以去配過條彈弓...但要有相當知識...唔係配到嘔血都配唔0岩...壞處..令每發阻力加大...可影響擊發數...零件壽命等等

高階...可去配彈弓加偷輕BOLT加全件拋光等等加快減阻動作...壞處..有心力人士專用(仲要唔包改完可達到自己理想中既水平)

引用:
原帖由 cky0311 於 22-11-2018 19:33 發表
M4 v2
兩支唔同好難比...你比416可能多D人答到你

引用:
原帖由 kornhill401 於 23-11-2018 11:37 發表
昨日在灣仔某槍鋪見到,個價錢真係幾吸引下.
VFC果支我又買唔起, 內心係度掙扎緊.
KWA呢支咩價位我都冇留意...但VFZ 0個支我見E興趣而家清貨有折(唔知賣左未)...唔洗過3字頭

引用:
原帖由 Dave 於 23-11-2018 20:23 發表

紅狼做緊17% OFF ,呢支新出既KWA 417 都包埋有得特。
計埋信用卡貴貴HANDLING 8.03 都係27XX。
唔係DAVE兄回POST都唔知紅狼有折

新槍咁快有得折...應該唔少師兄會入手...可惜今次我想買既槍紅狼全部冇貨

另見到416A5 折完幾抵下...好似7折咁上下...另U記新GLOCK 19GEN3 ,17GEN3 ,17GEN4 都有折...計返好似800幾...貴以前迷版時2舊幾

發新話題