26 12
發新話題

[KA] [突襲]SIG M17 Full Marking!

有冇得黎個亞洲版

落左訂了...等到貨...(更新香港價格未定)

引用:
原帖由 JBL 於 26-2-2019 18:42 發表

邊度落訂?C02版定gas亞州版?
GAS版

引用:
原帖由 Ang123456 於 26-2-2019 21:29 發表
1500大洋, 真是有點乏味, 如果吾知多了個party勁岩屎做蕭售還好, 知道了好似被人強姦硬食完仲要講聲多謝!

最好是質對得上價!
望佢到貨時真係比足料...

唔好又呢度有問題0個度又有問題

真係出支生生性性一開盒玩得冇鑊氣就好了

剛收到消息...預購價錢只係預估...香港價格待定中

引用:
原帖由 TheOrigina1 於 27-2-2019 00:30 發表

之前d slide錯樣咩?
一DD啦...要100%全真既話就係有D錯

如唔介意95%左右像真係OK的...而且以鋼SLIDE計比起其他鋼SLIDE算平

VP9 HK LOGO 爭少少

HK45C SLIDE LOCK 位跟原裝一樣後左

FNX 右邊SLIDE LOCK位又係差少少

反而迷版GLOCK鋼SLIDE連槍連盒賣0個隻就幾好款...而且好平...當初有貨未絕版前只係賣緊1800-2000左右...非常抵

引用:
原帖由 AICSman 於 27-2-2019 09:10 發表
$119.00 USD ... don't know HK price

maybe i buy one
119USD 呢支好似係之前已出左...打4.5MM...YOUTUBE 都搵到片

引用:
原帖由 Dave 於 28-2-2019 15:34 發表
江湖傳聞SIG 有份審視質素和耐用度,因此...在下投了SIG 信心一票,時間關係已跳坑...坐等喜訊或訃聞...
正...今次應該冇乜鑊氣喇掛

引用:
原帖由 jn_jona 於 5-3-2019 14:30 發表

其實vfc好多枝都唔對 fnx,hk45ct都唔對
我諗對齊唔係咁難姐...
Btw佢下身serial no.位都錯錯地
以前玩1911玩唔同廠出既SLIDE都試得多...砌吉打既裝完對唔齊...砌NOVA又對返齊...內件係同一套野

所以SLIDE唔對位我覺得係公差黎...可能D螺絲孔差半MM就已經對唔齊

我支FNX已換左鋼SLIDE...原裝0個條已唔記得有冇對齊...但換左鋼SLIDE後...而家係對齊晒非常靚仔

而HK45C...我除左原本兩支外...之後再買多左一支...而家一支原裝SLIDE對齊...另一支唔齊...戰術貓鋼SLIDE又係對唔齊

等唔係問題...最緊要出貨時唔好有咩甩漏就好了

引用:
原帖由 Dave 於 9-7-2019 13:19 發表
江湖傳聞這幾天派貨
已經等到冇晒反應...繼續等MESSAGE叫我去拎貨算了...有就有...冇就繼續等...(佛系等新槍)

已收到通知拎貨....不過都要聽日先有時間去拎

引用:
原帖由 慕清流 於 18-7-2019 18:54 發表
https://www.youtube.com/watch?v= ... vOY_waKnzEbLbX5fmuc
滑架彈弓好硬,Trigger一樣好硬,睇黎跟足真鐵磅數喎!
呢幾行字係凸字,暫時無辦法抹走佢,無癮
https://scontent-hk ...
凸字好似還好....凹字反而仲麻煩

引用:
原帖由 慕清流 於 18-7-2019 19:19 發表

有呀,點做?
方兄應該係想請你磁下D件既質料

1 個讚好! TOP

引用:
原帖由 joeyjordisonhin 於 19-7-2019 11:40 發表

呢個就真係等鋼士拉出或要自行羅俾人鐳刻了
出鋼SLIDE既廠希望可以研究埋將條SLIDE做返後1-2MM....而家唔齊尾

26 12
發新話題