19 12
發新話題

Desktop電腦無法顯示CGF!!

Desktop電腦無法顯示CGF!!

小弟由25號晚上10時半左右開始至今,電腦一直無法顯示CGF網頁…
突然拿起手機一試,在手機卻可以!?
想請教各位師兄,是否有相同情況出現?
孤獨失意降臨時, 自願出力好兄弟.
春風得意返來時, 曾經出力變契弟.

我就時有發生

手機同desktop 唔同 ISP
Exemplo ducemus
[img][/img]

唔知係DNS出事定點
學校wifi 屋企network 手機數據全部唔同公司
係唔同時間會出現唔同成功/失敗combination
最近幾日好似情況好左 上一兩個星期嚴重d

試過幾次PC上CGF入左淨藍色版面,  手機就無事

Pls cap screen and report here if that happens again
Thx

我遇到的情況同你一樣
Exemplo ducemus
[img][/img]

引用:
原帖由 新手一隻 於 26-3-2019 21:45 發表

21:05左右開始上唔到,剛剛先恢復
我都經常性係咁,通常夜晚

Desktop 上cgf 又出現白畫面了

希望大家見一次 就響度報一次
最好有埋時間,用咩 ISP

引用:
原帖由 gtoray 於 30-3-2019 19:24 發表
希望大家見一次 就響度報一次

最好有埋時間,用咩 ISP
今早發生過一次。SMART TONE 網路,9:55 AM

原創小說:黑鷲

http://ck101.com/forum.php?mod=viewthread&tid=2660842&extra=page%3D3

2019/04/04 (20:35)
Window 7 (Chrome)
Hong Kong Boardband (Hardline)

China Mobile
Naked browser, 2019 April 5th, time as shown.

附件

(161.38 KB)

6-4-2019 00:32

頞

近日會向服務供應商反映

19 12
發新話題