發新話題

JBL MS402 床頭播歌的骰好聲

周師傅真係多梗
劉得華為在 不怕沒柴燒
https://youtu.be/dQw4w9WgXcQ?si=dezw1VxxWI7mI0j-

引用:
原帖由 reniless 於 26-9-2023 12:57 發表
周師傅真係多梗
劉得華為在 不怕沒柴燒
https://youtu.be/dQw4w9WgXcQ?si=dezw1VxxWI7mI0j-
都係網上睇番o黎姐,自問自己冇咁好創意

華為向20萬7千員工每人派一部Pro 60,良心企業!
位置不同,小言為貴
認知不同,不爭不辯
三觀不合,浪費口舌

學校放假我帶阿囝返深圳玩,商場有活動購物滿888元可以抽mate 60 pro 一次,我走去回力買了4對運動鞋加埋剛好1000好抵買,支持國貨支持實體店,雖然我係著住對麥昆入去,但無阻我對回力的熱情,阿囝好驚呀回力創建于1927年,過多幾年就是百年品牌,能走到今天真的不容易。

至於抽獎當然抽不到大獎,但抽到電影票晚上可以去看電影。

附件

30-9-2023 15:18

少時著過回力牌,全無腳型的,比雙錢牌白飯魚更難頂,自此再無著過回力,眼見今天回力都有自己專賣店,有空去試下腳先。。。

回力很合我的腳型,行了半天不感累。
---
對小鎮的酒吧街感覺無所適從,人老了吧對這種情調沒感覺。

附件

30-9-2023 20:58

國慶去左睇水墨畫展,年紀大變左鐘意睇依0的。

https://youtu.be/PGO__Od85FQ?si=KO8LOYwZPgX_3XCE

附件

1-10-2023 14:19

幅畫好有深度,一套西套分別掛在上下不同樓層,畫中寓意令我沉思。

附件

1-10-2023 14:26

1-10-2023 14:26

引用:
原帖由 reniless 於 1-10-2023 14:26 發表
幅畫好有深度,一套西套分別掛在上下不同樓層,畫中寓意令我沉思。
深乜鬼度
經濟衰退+冇錢乾洗+冷氣電費貴+街坊要交換衫穿
係寫實派啊

回力&飛躍都試過, 不能說我不愛國~
回力養住一大班設計帥, 李寧設計部果邉望住會問究竟佢地洗唔洗返工

回力抄款抄到同江博士不相伯仲,只係無江博士o既開天殺價,唔怕老土可以買經典款。

附件

5-10-2023 16:52

5-10-2023 16:52

引用:
原帖由 loveless 於 5-10-2023 11:44 發表
回力養住一大班設計帥, 李寧設計部果邉望住會問究竟佢地洗唔洗返工
一切從這張照片開始。。。
當年我在羅湖地鐵站地下某間偽文青懷舊店買35蚊一對。。。
我想買公雞鐵杯,但個著住件白恤衫又扣少幾粒鈕偽女文青話係非賣品,之後就無再去幫襯。

附件

5-10-2023 17:02

引用:
原帖由 loveless 於 5-10-2023 11:44 發表
回力望住李寧個邊會問究竟佢地洗唔洗交租

李寧盈利應該唔及百麗, 百麗又應該唔及安踏
百麗N年前全盛期有Nike 響手時, 李寧加埋安踏都應該唔夠佢打, 雖然百麗揾真銀9成來自女仕鞋~
我唔會買CAT, 但劈價時會買Initial

剛好今日就踭住對Initial 扮 Vans, 不過係馬毛+猄皮邉

引用:
原帖由 reniless 於 5-10-2023 17:01 發表

一切從這張照片開始。。。
當年我在羅湖地鐵站地下某間偽文青懷舊店買35蚊一對。。。
我想買公雞鐵杯,但個著住件白恤衫又扣少幾粒鈕偽女文青話係非賣品,之後就無再去幫襯。
白恤衫又扣少幾粒鈕偽女文青話自己係非賣品o甘有趣?

發新話題