19 12
發新話題

【安倍,特朗普】

【安倍,特朗普】

真係好冇面。
最後 望著漫天的浮雲 留給了路人
望著你的好感 留給了壞人
讓未開的心 留給了別人

一個好無面
一個好無面比

小事情可以反映好多事
例如欠缺禮儀既概念.
我意思係後面國旗原本係企位marker,
你老婆棟响到訪國果邊,
來賓焗住行去你自己支旗前面.

當老細唔識呢D野,
就係做o靚既責任去安排提點,
瀨野原因通常只有一個,
就係老細自以為自己好醒,
唔需要聽人講野...

Two idiots

呢方面佢個女醒好多

朗朗..紅地毯只不過係佈景道具尼姐.
安安..我是否可以講...

引用:
原帖由 loveless 於 1-5-2019 03:53 發表
小事情可以反映好多事
例如欠缺禮儀既概念.
我意思係後面國旗原本係企位marker,
你老婆棟响到訪國果邊,
來賓焗住行去你自己支旗前面.

當老細唔識呢D野,
就係做o靚既責任去安排提點,
瀨野原因通常只有 ...
邊個敢〝提點〞,以瘋老頭性格...你想博抄

引用:
原帖由 JBL 於 1-5-2019 13:46 發表
安倍黑開有係路.......
[ 超尷尬 ! 特魯多見安倍卻兩次口誤稱日本為中國 ! ]
4月28日,日本首相安倍晉三與加拿大總理特魯多在渥太華進行會晤。本來應是一場盟友之間和和氣氣的會談,卻因特魯多的口誤讓氣氛變得有些 ...
大麻吸多了
原創小說:黑鷲

http://ck101.com/forum.php?mod=viewthread&tid=2660842&extra=page%3D3

引用:
原帖由 cwso 於 1-5-2019 14:30 發表

邊個敢〝提點〞,以瘋老頭性格...你想博抄
我鐘意佢. 佢將真善美在21世紀既弱點表露無遣.
時間巨輪下, 佢只係人類靈性既一種考驗.

因佢有

因佢有的是$,聽講佢冇支人工,冇的是時間,因年紀問題,他以〝尾角優先〞為口號,便可以胡作非為,不需理會所謂國際法則,想退出就退出,對

引用:
原帖由 cwso 於 1-5-2019 18:04 發表
因佢有的是$,聽講佢冇支人工,冇的是時間,因年紀問題,他以〝尾角優先〞為口號,便可以胡作非為,不需理會所謂國際法則,想退出就退出,對
當對抗佢既人多數停留於鄙視佢輕視佢,而冇去真正重視、面對及明白佢成功既原因, 就係佢成功既原因...

引用:
原帖由 JBL 於 1-5-2019 13:46 發表
安倍黑開有係路.......
[ 超尷尬 ! 特魯多見安倍卻兩次口誤稱日本為中國 ! ]
4月28日,日本首相安倍晉三與加拿大總理特魯多在渥太華進行會晤。本來應是一場盟友之間和和氣氣的會談,卻因特魯多的口誤讓氣氛變得有些 ...
特魯多係咪仲擔心緊猛晚舟件事影響中加關係

19 12
發新話題