17 12
發新話題

[Marui] 請問兩枝有什麼分別

請問兩枝有什麼分別

請問各師兄,Marui 的兩枝EBB 有什麼分別? 想買回收藏用,不會落場打game.

附件

6-5-2019 16:41

6-5-2019 16:41

只有外觀不同
收藏何不買GBB? 像真好多

引用:
原帖由 七點六二 於 6-5-2019 16:41 發表
請問各師兄,Marui 的兩枝EBB 有什麼分別? 想買回收藏用,不會落場打game.
上面是416 BASE,配一條叫H&K SUPER MODULAR RAIL 的骨,瘦身GRIP ,海軍托,聲稱是DELTA  FORCE 客製。
下面是家傳戶曉 MK18 一碌。

原創小說:黑鷲

http://ck101.com/forum.php?mod=viewthread&tid=2660842&extra=page%3D3

都係M4 無分別
「Reality is a prison, Your mind can set you free.」

引用:
原帖由 2slow 於 6-5-2019 17:24 發表
都係M4 無分別
都係AR

AK黎既……我估

乜唔係mp5咩

引用:
原帖由 ayaka 於 6-5-2019 17:02 發表
只有外觀不同
收藏何不買GBB? 像真好多
GBB 請問有什麼推介?謝謝!

引用:
原帖由 2slow 於 6-5-2019 17:24 發表
都係M4 無分別
上AR下M4 yeah

師兄,我真係唔知你係堅掛牆自High;定係間唔中會落場。
如果落場向,唔介意內構唔仿真,外觀已經Cerakote ,就一定係馬記。
如果堅掛牆,又要賞心悅目鋼㷛乜乜乜,VFC、GHK。
如果對外觀再有要求啲,井勝或蛇蛇絕對滿足到你。
引用:
原帖由 七點六二 於 6-5-2019 18:11 發表

GBB 請問有什麼推介?謝謝!
究竟世界上還有神嗎?

認真mode, 如果堅掛牆, 平的有VFC 電槍應該唔錯
另外樓主果兩支都係次世代, 只係外型唔同, 我會揀MK18, 算係經典d掛

「Reality is a prison, Your mind can set you free.」

就咁睇, 我覺得有'馬仔'刻印,果一支靚仔D.

其實即係橙同蘋果。
大家都係生果,個人喜好.....自己喜歡就可以

Mk18好D 因為上面枝416個grip斜得太多 GBB收藏=VFC

17 12
發新話題