發新話題

[GHK] 仿Zenitco 件 5KU定LCT價錢平D﹖

引用:
原帖由 RCOOH 於 21-7-2020 23:01 發表

Airsoft手術個Zenitco鎗托都可以慳番,痴膠線,個設計根本反物理夾反智,鎗托塊攝位鋼片磨到HIHI先勉強入到,個固定座細到死仲要係亞鉛料,我用D力頂托都屈到見白。

最慘係裝完發現鎗托係唔對中既,cheek pie ...
我果個已經斷左.....

好驚嚇...好似隻隻牌子都唔得咁....仲諗住入隻5KU PT-1 平平地玩下款添

5KU 有咩問題........我唔覺有野既

回覆 3# 的帖子

阿修羅Asura Dynamics,是日本??

Asura Dynamics B10 B19 裝 GHK AIMS  完全無問題。直上。

引用:
原帖由 Kwind 於 22-7-2020 01:02 發表
好驚嚇...好似隻隻牌子都唔得咁....仲諗住入隻5KU PT-1 平平地玩下款添
上兩個星期喺波子入左隻5ku pt-1 gen2,諗住上枝105到
不過我dup極都dup唔出條原裝尾托pin,師兄有無性趣要隻pt-1,可以平讓俾您lol

引用:
原帖由 mg36 於 22-7-2020 11:25 發表

上兩個星期喺波子入左隻5ku pt-1 gen2,諗住上枝105到
不過我dup極都dup唔出條原裝尾托pin,師兄有無性趣要隻pt-1,可以平讓俾您lol
都係算啦,唔鬼換,用番原裝可能仲好。

引用:
原帖由 RCOOH 於 22-7-2020 11:38 發表

都係算啦,唔鬼換,用番原裝可能仲好。
匠神嗰條ar托adaptor應該造工會好啲?
Btw其實ghk摺托條pin要點dup,攞埋鎚仔都dup唔到出黎,實到嘔

引用:
原帖由 mg36 於 22-7-2020 11:53 發表  
用支dup筆,反轉支槍打開頂蓋係下邊落槌

引用:
原帖由 cyl198911 於 22-7-2020 12:07 發表

用支dup筆,反轉支槍打開頂蓋係下邊落槌
已經試過但係唔得
請問師兄你枝dup筆係咪岩岩幼過條pin少少?可能我枝dup筆太幼

引用:
原帖由 mg36 於 22-7-2020 12:32 發表

已經試過但係唔得
請問師兄你枝dup筆係咪岩岩幼過條pin少少?可能我枝dup筆太幼
留意個pin位唔係同鎗身同水平,係斜架,所以由下打pin果陣跟番佢個斜度落punch。

PT-1 Gen1 Gen 2 有咩唔同?

引用:
原帖由 mg36 於 2020-7-22 12:32 發表

已經試過但係唔得
要用大鐵錘..大大力暴力卜洛去

多謝咁多位師兄指教,我得閒試試

講翻正題,之前我買左set阿修羅b30 b31c上枝105, 個front sight post右邊會頂住條骨
一係就執位,一係就換過個front sight post先上到條骨
唔知5ku /LCT係咪一樣

引用:
原帖由 mg36 於 22-7-2020 18:03 發表
多謝咁多位師兄指教,我得閒試試

講翻正題,之前我買左set阿修羅b30 b31c上枝105, 個front sight post右邊會頂住條骨
一係就執位,一係就換過個front sight post先上到條骨
唔知5ku /LCT係咪一樣
唔裝骨睇睇front sight會唔會斜左
如果唔關事就可能係外漆太厚頂歪左,銼到見銀會好些少

發新話題