發新話題

[Marui] 馬記新產品

引用:
原帖由 ayaka 於 6-5-2021 19:57 發表
個電池門好兒童玩具feel....水花都防唔到
4百幾我會買COPY燈, 起碼防到下雨水
我中咗計...

我就係日月金倉度買左支skywoods鎗燈,&@),平價版既Streamlight,唔錯。

$張幾買舊玩具膠真係un頂able。

引用:
原帖由 RCOOH 於 6-5-2021 21:21 發表
我係日月金倉度買左支skywoods鎗燈,&@),平價版既Streamlight,唔錯。
冇咁似玩具...

引用:
原帖由 七點六二 於 6-5-2021 19:26 發表
亮度就爭小小,我自己就接受,你睇X我啲相片示範...308811
亮度不過不失吧,1顆AAA 電做到這樣已不錯,跟123A 電比當然是差一些。
這燈外觀算頗好看,賣點應該是超輕便和小型,只是價格四百多元是有點小貴,三百中的話感覺會好不少。
原創小說:黑鷲

http://ck101.com/forum.php?mod=viewthread&tid=2660842&extra=page%3D3

引用:
原帖由 Dave 於 6-5-2021 22:47 發表

亮度不過不失吧,1顆AAA 電做到這樣已不錯,跟123A 電比當然是差一些。
這燈外觀算頗好看,賣點應該是超輕便和小型,只是價格四百多元是有點小貴,三百中的話感覺會好不少。
真係好輕...全塑膠...最重要嘅係開咗盞燈好耐都仲未減退...

引用:
原帖由 七點六二 於 6-5-2021 20:05 發表

我中左計...
只要在下雨天,唔好帶呢支燈去打室外GAME,就無問題了.

引用:
原帖由 kornhill401 於 7-5-2021 12:41 發表

只要在下雨天,唔好帶呢支燈去打室外GAME,就無問題了.
以為馬記出品必屬佳品...

我覺得呢支槍燈,配你的M&P9,效果好好.

引用:
原帖由 kornhill401 於 7-5-2021 13:12 發表
我都覺得係...

引用:
原帖由 kornhill401 於 7-5-2021 13:12 發表
而家上呢盞燈好定係上新個盞燈!

附件

7-5-2021 17:55

引用:
原帖由 七點六二 於 7-5-2021 17:55 發表

而家上呢盞燈好定係上新個盞燈!
我覺得都係'馬記 '果支燈,好過呢支.
E+呢支SF X400燈,我認為配'沙鷹L6 '可能會好D卦?

引用:
原帖由 七點六二 於 7-5-2021 13:04 發表

以為馬記出品必屬佳品...
其實玩具角度佢唔差

引用:
原帖由 里安 於 8-5-2021 14:36 發表

其實玩具角度佢唔差
可能用開x400 所以覺得次一級咁...

個電池蓋,個pressure switch ……

引用:
原帖由 gtoray 於 8-5-2021 22:10 發表
個電池蓋,個pressure switch ……
係咪好核突呢...

發新話題