發新話題

[NORTHEAST 東北製作所] 兩年寒暑.等了個寂寞 - UZI GBB MP2A1 開箱及修改

引用:
原帖由 bennytsang16 於 17-1-2024 00:53 發表
可能台灣 KWC 果枝 Mini UZI 最勁又最穩定。

果支打C02D後座力勁到吖.....
位置不同,小言為貴
認知不同,不爭不辯
三觀不合,浪費口舌

或者買 WA 果枝 Mini UZI,用普通 top gas 匣,都一樣可以換「吉打」鋁金身。

引用:
原帖由 火鳳舞 於 17-1-2024 09:21 發表

果支打C02D後座力勁到吖.....

引用:
原帖由 bennytsang16 於 17-1-2024 10:37 發表
或者買 WA 果枝 Mini UZI,用普通 top gas 匣,都一樣可以換「吉打」鋁金身。

KWC換吉打鋼身以前雍有過,正!

位置不同,小言為貴
認知不同,不爭不辯
三觀不合,浪費口舌

KWC好打,如果用WA匣,基本上用一般top gas都已經爽打

附件

17-1-2024 19:36

別人笑我太瘋癲 我笑他人看不穿

KWC 都用到 WA 匣?
引用:
原帖由 jacko 於 17-1-2024 19:36 發表
KWC好打,如果用WA匣,基本上用一般top gas都已經爽打

東北 UZI 是不是出到 v2、v3?
最近新出的以色列木托 UZI、黑版 FN 比利時 UZI,有無 open bolt 開膛待擊?

引用:
原帖由 bennytsang16 於 24-1-2024 22:19 發表
最近新出的以色列木托 UZI、黑版 FN 比利時 UZI,有無 open bolt 開膛待擊?
無!
位置不同,小言為貴
認知不同,不爭不辯
三觀不合,浪費口舌

即係最新版 UZI 個 bolt 的運作,好似只係 MP9 咁?
引用:
原帖由 火鳳舞 於 24-1-2024 22:32 發表

無!

引用:
原帖由 火鳳舞 於 24-1-2024 22:32 發表

無!
有喎

引用:
原帖由 520df10 於 25-1-2024 03:25 發表

有喎
係咩!但我見D人打,BoltLock都係好似MP5咁用推彈桿頂住彈匣停既?
位置不同,小言為貴
認知不同,不爭不辯
三觀不合,浪費口舌

引用:
原帖由 bennytsang16 於 24-1-2024 22:19 發表
呀!Sorry師兄!小弟睇錯題目誤會左,射擊時係open bolt待擊無錯,但無彈停bolt側唔係open bolt,係用飛機推彈桿頂住彈匣停,唔好意思誤會晒!
位置不同,小言為貴
認知不同,不爭不辯
三觀不合,浪費口舌

剛剛入手,但發覺幫彈匣入彈非常實、非常困難!
已經用「馬記」loader,先後用 GHK 入彈咀、「馬記」入彈咀都入不到彈!
(在槍店試槍時,店員入彈無問題)
想請教各位有買到東北 UZI 的師兄,你地點樣入彈?

Pencil Type入彈神器。
GHK、東北入彈冇難度。
重點係45度。
引用:
原帖由 bennytsang16 於 29-1-2024 11:56 發表
剛剛入手,但發覺幫彈匣入彈非常實、非常困難!
已經用「馬記」loader,先後用 GHK 入彈咀、「馬記」入彈咀都入不到彈!
(在槍店試槍時,店員入彈無問題)
想請教各位有買到東北 UZI 的師兄,你地點樣入彈?
...
究竟世界上還有神嗎?

謝謝師兄!
「Pencil Type入彈神器」邊度有得賣? 有無分咩牌子?
引用:
原帖由 48191 於 29-1-2024 12:00 發表
Pencil Type入彈神器。
GHK、東北入彈冇難度。
重點係45度。

雞·香港
或者叫
Gorgeous
Hello
Kitty

售賣點:好靚的姐姐
引用:
原帖由 bennytsang16 於 29-1-2024 13:15 發表
謝謝師兄!
「Pencil Type入彈神器」邊度有得賣? 有無分咩牌子?

究竟世界上還有神嗎?

發新話題