發新話題

[NORTHEAST 東北製作所] 兩年寒暑.等了個寂寞 - UZI GBB MP2A1 開箱及修改

等靚姐唔係度先好入去買。
引用:
原帖由 48191 於 29-1-2024 14:18 發表
雞·香港
或者叫
Gorgeous
Hello
Kitty

售賣點:好靚的姐姐

話時話,東北新出枝亮黑版 FN UZI 又話全球限量 100枝,
點知呢兩個禮拜行槍街,間間槍舖都有幾枝看門口,真係整得 100枝咁少?

引用:
原帖由 bennytsang16 於 29-1-2024 15:20 發表
等靚姐唔係度先好入去買。

佢開舖就係度嫁喎!您同佢有仇?
位置不同,小言為貴
認知不同,不爭不辯
三觀不合,浪費口舌

似乎係佢同d客有仇……
引用:
原帖由 火鳳舞 於 29-1-2024 16:07 發表

佢開舖就係度嫁喎!您同佢有仇?

不要懷疑,
見貨付款。
其實要買UZI的,一早由Batch one就已經買了。
引用:
原帖由 bennytsang16 於 29-1-2024 15:27 發表
話時話,東北新出枝亮黑版 FN UZI 又話全球限量 100枝,
點知呢兩個禮拜行槍街,間間槍舖都有幾枝看門口,真係整得 100枝咁少?

究竟世界上還有神嗎?

冇理由喎!
我成日去買嘢,好好傾喎!

海陸空軍就話成班大帝冇表情啫。
引用:
原帖由 bennytsang16 於 29-1-2024 16:49 發表
似乎係佢同d客有仇……

究竟世界上還有神嗎?

初代匣同 v2 匣的「外觀」有無咩唔同?
(我想買 v2 匣,但自己唔識分別,驚買到舊款匣)
引用:
原帖由 NCP013 於 16-1-2024 16:18 發表
根據ACTION AIRSOFT

第二批修正問題:

彈匣修正
3. 彈匣新增插銷,固定彈匣外殼與內膽,使其不分離,增加全自動穩定性。
4. 修正彈匣含彈唇內部尺寸增加容錯空間。
5. 重新設計上彈頂桿,使其上彈順暢,全自 ...

改良版GAS 匣係多條pin 串住匣殼同内膽

感謝師兄賜教,今日成功買了 v2 新匣。
引用:
原帖由 NCP013 於 31-1-2024 15:55 發表
改良版GAS 匣係多條pin 串住匣殼同内膽

鋼片外殼,得閒要抹油,否則生鏽。
引用:
原帖由 bennytsang16 於 31-1-2024 23:31 發表
感謝師兄賜教,今日成功買了 v2 新匣。

究竟世界上還有神嗎?

表面無造 coating?
引用:
原帖由 48191 於 1-2-2024 06:23 發表
鋼片外殼,得閒要抹油,否則生鏽。

有,而且是磷化處理。
但是Coating 並不是萬能。
引用:
原帖由 bennytsang16 於 1-2-2024 09:48 發表
表面無造 coating?

究竟世界上還有神嗎?

東北 UZI 的 內管、hop膠 是甚麼數?
如果想提升佢威力,可以改d乜?

特規,但係可以買Marui Spec 250mm內管,因為需要開多一條坑,膠就Marui GBB膠。
我那一條內管係PDI 6.05,特別訂製的。在香港這𥚃再找師傅做Fitting。
引用:
原帖由 bennytsang16 於 2-2-2024 01:12 發表
東北 UZI 的 內管、hop膠 是甚麼數?
如果想提升佢威力,可以改d乜?
究竟世界上還有神嗎?

特規 PDI 6.05?
東京可能會有。
引用:
原帖由 48191 於 2-2-2024 06:07 發表
特規,但係可以買Marui Spec 250mm內管,因為需要開多一條坑,膠就Marui GBB膠。
我那一條內管係PDI 6.05,特別訂製的。在香港這𥚃再找師傅做Fitting。

發新話題