發新話題

[others] MARUYAMA (丸山)SCW-9 / APC9 Pro G

引用:
原帖由 火鳳舞 於 1-8-2023 23:00 發表
9K就到

?_nc_cat=103&cb=99be929b-3346023f&ccb=1-7&_nc_sid=8bfeb9&_nc_ohc=2FTaqIFI8UgAX-hcF ...
8月?

引用:
原帖由 hendry9881 於 2-8-2023 08:48 發表

8月?
收風就話係
位置不同,小言為貴
認知不同,不爭不辯
三觀不合,浪費口舌

引用:
原帖由 火鳳舞 於 1-8-2023 23:00 發表
9K就到

?_nc_cat=103&cb=99be929b-3346023f&ccb=1-7&_nc_sid=8bfeb9&_nc_ohc=2FTaqIFI8UgAX-hcF ...
師兄知唔知齊唔齊marking? 同埋會否有透明夾?

引用:
原帖由 Maxman2 於 2-8-2023 14:12 發表

有拉臣,正常齊marking, 另見之前放出0黎0既相,唔係透明匣
別人笑我太瘋癲 我笑他人看不穿

引用:
原帖由 Maxman2 於 2-8-2023 14:12 發表

呢支好似係有授權Marking好似MP9咁,但齊唔齊要出實物後對比網上真鐵圖有無漏一句半句字,透明彈匣當然無喇!
位置不同,小言為貴
認知不同,不爭不辯
三觀不合,浪費口舌

謝謝師兄們資訊,很期待,這支真係好型仔

位置不同,小言為貴
認知不同,不爭不辯
三觀不合,浪費口舌

出新款!1O月頭有,一千頭,用馬記匣,有Marking,抵玩.....

位置不同,小言為貴
認知不同,不爭不辯
三觀不合,浪費口舌

引用:
原帖由 火鳳舞 於 18-9-2023 16:31 發表
https://cdn5.telegram-cdn.org/fi ... QZeewV-79Wvzycum7zD ...
呢支邊間出?

引用:
原帖由 jacko 於 18-9-2023 17:03 發表

呢支邊間出?
未知,但有拉臣,應該唔係丸山!

Lambda B&T Licensed GMH9-G GBB (Works w/h ALL TM System G Series Mags)

1) B&T Liscensed GMH9-G
2) Coming with Flash Hider
3) Coming with PMAG Style 35rds Glock Magazine
4) Pistol Grip are same data with normal GBBR, you can replace it easily

位置不同,小言為貴
認知不同,不爭不辯
三觀不合,浪費口舌

回覆 69# 的帖子

Raptor mp443同工廠

枝GMH做工真係...

引用:
原帖由 火鳳舞 於 18-9-2023 16:31 發表
https://cdn5.telegram-cdn.org/fi ... QZeewV-79Wvzycum7zD ...
用馬記匣理應用得VFC,千零蚊full marking,如果內部冇頭暈身熱的確唔錯。

引用:
原帖由 RCOOH 於 19-9-2023 11:21 發表

用馬記匣理應用得VFC,千零蚊full marking,如果內部冇頭暈身熱的確唔錯。
用得馬記匣緊係買返隻ProWin長匣用喇!ProWin匣係目前氣化最好既匣,無理由唔用佢
位置不同,小言為貴
認知不同,不爭不辯
三觀不合,浪費口舌

可唔可以用AAP01鼓

發新話題