發新話題

[VFC] V記即將出品,MK25 P226

引用:
原帖由 火鳳舞 於 4-11-2023 18:26 發表

雖然唔係十全十美,但都決定下星期入手,
我問到靚價1026咋!
單係組飛機既update都值得入

今日拎返枝prime mk25出黎對下 grip做到同真好接近
hammer chassis有機通用到
主要係下身前段果組野改左 像真左
主係係個座既固定方式, trigger, takedown lever固定改左
所以vfc slide係入到prime lower, 但係入唔晒

如果有 Prime mk25 下身,倒不如索性換裝 Guarder「吉打」鋼滑架,
始終都係馬記數,小弟有幸早年已經有 Prime mk25,
已經砌過一枝,「吉打」鋼滑架是插得入的。

引用:
原帖由 jn_jona 於 5-11-2023 01:00 發表

單係組飛機既update都值得入

今日拎返枝prime mk25出黎對下 grip做到同真好接近
hammer chassis有機通用到
主要係下身前段果組野改左 像真左
主係係個座既固定方式, trigger, takedown lever固定改左
所以v ...

引用:
原帖由 bennytsang16 於 5-11-2023 13:04 發表
如果有 Prime mk25 下身,倒不如索性換裝 Guarder「吉打」鋼滑架,
始終都係馬記數,小弟有幸早年已經有 Prime mk25,
已經砌過一枝,「吉打」鋼滑架是插得入的。

馬記系統後座力細
位置不同,小言為貴
認知不同,不爭不辯
三觀不合,浪費口舌

Decock 動作係錯.
最愛H&K 既槍

引用:
原帖由 HKVP9 於 5-11-2023 22:30 發表
Decock 動作係錯.
我覺得主要係隻hammer問題

今日入手,隻槌真係放唔晒既,激死!美中不足也,
依家唯有打完直接放槌唔用Decock,再插匣
位置不同,小言為貴
認知不同,不爭不辯
三觀不合,浪費口舌

Blue完護弓底D白字只能變成咁

貼紙入手

位置不同,小言為貴
認知不同,不爭不辯
三觀不合,浪費口舌

引用:
原帖由 火鳳舞 於 7-11-2023 15:39 發表
Blue完護弓底D白字只能變成咁

?_nc_cat=111&ccb=1-7&_nc_sid=5f2048&_nc_ohc=LHC_NVCMknEAX_Jsl2U&_ ...
刻得好深下wor
我新填地街買既blue完全染唔到

睇黎都要買你呢隻

引用:
原帖由 jn_jona 於 7-11-2023 20:30 發表

刻得好深下wor
我新填地街買既blue完全染唔到

睇黎都要買你呢隻
神貓町有貨

位置不同,小言為貴
認知不同,不爭不辯
三觀不合,浪費口舌

今日把心一橫修隻鎚deock位置,其實係冇得修的,一修decock就會打到0華佬

引用:
原帖由 NCP013 於 12-11-2023 03:35 發表
今日把心一橫修隻鎚deock位置,其實係冇得修的,一修decock就會打到0華佬
唔知可唔可以換吉打隻hammer

但睇返D 真MK25介紹片,原本VFC隻鎚又真係跟0岩角度

引用:
原帖由 NCP013 於 14-11-2023 00:40 發表
但睇返D 真MK25介紹片,原本VFC隻鎚又真係跟0岩角度
Decock左個位?
我見睇片decock左都上到幾高下

係,真226隻鎚,空擊同decock位置都係一樣。
所以對慣marui, 以為佢先正確。。。

引用:
原帖由 NCP013 於 14-11-2023 00:47 發表
係,真226隻鎚,空擊同decock位置都係一樣。
所以對慣marui, 以為佢先正確。。。
咁即係VFC冇做錯?
位置不同,小言為貴
認知不同,不爭不辯
三觀不合,浪費口舌

發新話題