29 12
發新話題

[others] 請教有無代購可以買到日拍/mercari/駿河屋

請教有無代購可以買到日拍/mercari/駿河屋

小弟之前無接觸過airsoft, 偶而係日拍見到marui 幾年前出過一枝好靚

唔知點解edit 唔到...Mercari 同駿河屋都有二手,

全部都無辦法可以運返黎香港,所以想請問呢行有無代購可以代買,同埋收費大概幾算?

即係 marui 邊支?

引用:
原帖由 Krist105 於 26-7-2023 00:02 發表
唔知點解edit 唔到...Mercari 同駿河屋都有二手,
二手真係難講, 年頭試過有FD幫小弟買左隻二手匣, 去到機場過唔到海關, 唔係即掉爭D連機都上唔到
所以就算有代購, 你都預左貴到你唔想要

係2017出的samurai edge AWM 01

回覆 5# 的帖子

其實偶而都有全新,如果買全新會唔會安全d?

引用:
原帖由 Krist105 於 26-7-2023 08:47 發表
係2017出的samurai edge AWM 01
求其找,香港 WGC 同GUNMALL 都見到有貨,你可以看看。
原創小說:黑鷲

http://ck101.com/forum.php?mod=viewthread&tid=2660842&extra=page%3D3

回覆 8# 的帖子

感謝回覆,不過型號有d 唔同,市面個型號係samurai edge AWM 01p,  但我想買個個係limited edition

係呢款samura edge AWM 01

附件

26-7-2023 09:48

圖源自網上

引用:
原帖由 Krist105 於 26-7-2023 09:48 發表
係呢款samura edge AWM 01
明白,SORRY 比錯料你。
原創小說:黑鷲

http://ck101.com/forum.php?mod=viewthread&tid=2660842&extra=page%3D3

引用:
原帖由 Krist105 於 26-7-2023 00:10 發表
全部都無辦法可以運返黎香港,所以想請問呢行有無代購可以代買,同埋收費大概幾算?
你之前有冇問過代購
佢地覆你運唔到?

我用過幾間代購

散件,唔係成槍一般都會接
成kit,無彈匣,但有齊上下槍身,槍套就會用海運返黎
如果係成槍,要睇下個賣家出唔出到證明文件,講明係玩具槍同標明焦耳代購先肯接

回覆 12# 的帖子

佢地問左運輸公司,空運船運都話做唔到...直情都無問有無文件

回覆 13# 的帖子

感謝回覆,我叫代購幫我問下,不過我估日拍d 人未必肯咁好幫得手

29 12
發新話題