發新話題

內房泡沫爆破之謎

Through early morning fog I see
Visions of the things to be
The pains that are withheld for me
I realize and I can see

That suicide is painless
It brings on many changes
And I can take or leave it if I please

And you can do the same thing
If you please

附件

17-8-2023 12:57

講呢D唔plug埋歌就蝕底了

東方又唯恐天下不亂
引用:
原帖由 48191 於 17-8-2023 11:37 發表
後浪可怕,這𥚃有很多人不怕。

附件

17-8-2023 19:58

究竟世界上還有神嗎?

恆大㱟產啦喂, 熱心市民們可能去左慶祝會未得閒廣傳, 我地呢D 五毛幫你貼埋呀o下

附件

Screenshot 2023-08-18 123718.jpg (175.95 KB)

18-8-2023 12:23

Screenshot 2023-08-18 123718.jpg

Screenshot 2023-08-18 123603.png (1.14 MB)

18-8-2023 12:23

Screenshot 2023-08-18 123603.png

開枝酒飲0下先。
究竟世界上還有神嗎?

吾輩星斗小農民, 望人㝝樓最開心

甘辛苦擺成兩張圖上黎,
點解冇人指點o下我破產同破產保護既分別o架?
我真係唔甘心一世都係做件番薯小農民的,
o拿o拿淋去沙頸角報個夜校班讀o下書先

引用:
原帖由 loveless 於 18-8-2023 12:23 發表
恆大㱟產啦喂, 熱心市民們可能去左慶祝會未得閒廣傳, 我地呢D 五毛幫你貼埋呀o下
已廣傳,今次中國爆啦卦!成班小X紅粒聲都唔出潛哂水哇哈。
原創小說:黑鷲

http://ck101.com/forum.php?mod=viewthread&tid=2660842&extra=page%3D3

引用:
原帖由 Dave 於 18-8-2023 16:08 發表

已廣傳,今次中國爆啦卦!成班小X紅粒聲都唔出潛哂水哇哈。
終於等到好日子了,
終於罐午餐肉都可以換層樓了
又可以換一個千嬌百媚風塵MM兼夜校女大學生,
但其實我係同性戀,
甘我應該要層樓,
要個MM叫佢洗衫同寫律師信,
定煎o左件午餐肉食好呢

係羅,點解

等白武士之餘,仲可以免去任何訴訟。

不過,可能等到世界末日都未有。
引用:
原帖由 reniless 於 18-8-2023 16:27 發表
係羅,點解大陸公司會响美國申請破產保護呢
究竟世界上還有神嗎?

引用:
原帖由 loveless 於 18-8-2023 16:27 發表

終於等到好日子了,
終於罐午餐肉都可以換層樓了
又可以換一個千嬌百媚風塵MM兼夜校女大學生,
但其實我係同性戀,
甘我應該要層樓,
要個MM叫佢洗衫同寫律師信,
定煎o左件午餐肉食好呢
你唔係有老婆既咩?依家又變基佬???
位置不同,小言為貴
認知不同,不爭不辯
三觀不合,浪費口舌

引用:
原帖由 火鳳舞 於 18-8-2023 17:19 發表

你唔係有老婆既咩?依家又變基佬???
耶~我拒絕接受呢D用詞~ 21世紀啦喂, 先唔好講去到pronoun o甘複雜, 一般形容詞都要政治正確至符合普世價值.

話時話 FC: 我只有前妻 X 1, 並冇現役老婆. 現任女伴面前提個老字, 我會即時死亡.

唔知有幾多人,買左佢公司股票呢?
想當年,見佢在啟德入咁多地皮.又做埋電動車.
攪到我都有D心思思,想買佢公司股票...
好彩冷靜期後..就想起'759 X信X.

[attach]316636[/attach]太高興了,好日子要來了,今晚要開支酒慶祝一下先得。

附件

19-8-2023 16:16

引用:
原帖由 kornhill401 於 19-8-2023 14:35 發表
唔知有幾多人,買左佢公司股票呢?
想當年,見佢在啟德入咁多地皮.又做埋電動車.
攪到我都有D心思思,想買佢公司股票...
好彩冷靜期後..就想起'759 X信X.
聽講x信x自從黃x個創業突然病死之後就開始縮水
啦,聽講咋,未fc㗎

發新話題