發新話題

[KSC] Beretta 意大利版92/f不鏽鋼GBB手槍

請教各位C兄,那一個廠商出過槍身,有似圖中紅色圈內刻印的BERETTA 92FS玩具槍呢?謝謝!

引用:
原帖由 kornhill401 於 22-8-2023 13:46 發表
請教各位C兄,那一個廠商出過槍身,有似圖中紅色圈內刻印的BERETTA 92FS玩具槍呢?謝謝!
有Nova...同埋唔識點形容既WE M92 Eagle

引用:
原帖由 b9296 於 22-8-2023 13:54 發表

有Nova...同埋唔識點形容既WE M92 Eagle
謝謝C兄給予有關資訊.日後留意下二手區先.

引用:
原帖由 kornhill401 於 22-8-2023 14:44 發表

謝謝C兄給予有關資訊.日後留意下二手區先.
唔好意思睇錯:以為你問要斜既新版下身 ...WE係無marking至真

引用:
原帖由 b9296 於 22-8-2023 14:56 發表

唔好意思睇錯:以為你問要斜既新版下身 ...WE係無marking至真
係bor!C兄唔講,真係無留意tim.
原來圖片係斜既新版下身.

引用:
原帖由 kornhill401 於 22-8-2023 13:46 發表
係咪呢款?小弟的另外一支鬼島鋼滑架92/F
位置不同,小言為貴
認知不同,不爭不辯
三觀不合,浪費口舌

引用:
原帖由 火鳳舞 於 22-8-2023 15:37 發表

係咪呢款?小弟的另外一支鬼島鋼滑架92/F
?_nc_cat=107&ccb=1-7&_nc_sid=8bfeb9&_nc_ohc=gD890HRoT-MA ...
正是呀!貴族級收藏.

引用:
Papago 有出美版marking 有warning句子
Nova 以前有斜下身版 都有

回覆 1# 的帖子

來遲了,沒看到照片,請問可再次提供欣賞嗎?

引用:
原帖由 iversonM 於 15-12-2023 09:14 發表
來遲了,沒看到照片,請問可再次提供欣賞嗎?
夜點我再上相,我也不知掛了,多謝支持!
位置不同,小言為貴
認知不同,不爭不辯
三觀不合,浪費口舌

1 個讚好! TOP

NOVA 出齊全部款式的 Beretta 92 / M9,鈄版下槍身右邊刻字是這樣的……

引用:
原帖由 bennytsang16 於 15-12-2023 10:02 發表
NOVA 出齊全部款式的 Beretta 92 / M9,鈄版下槍身右邊刻字是這樣的……

如果再有鋼滑架套裝出就好了!
位置不同,小言為貴
認知不同,不爭不辯
三觀不合,浪費口舌

NOVA 出過的 Beretta 92 / M9 kit,可以看這條 link︰

http://www.enten.co.jp/Nova-M9A1-KIT-index-discon.html

引用:
原帖由 bennytsang16 於 15-12-2023 13:20 發表
NOVA 出過的 Beretta 92 / M9 kit,可以看這條 link︰

http://www.enten.co.jp/Nova-M9A1-KIT-index-discon.html
我都撼過兩款玩,但鋁上下身的
位置不同,小言為貴
認知不同,不爭不辯
三觀不合,浪費口舌

個人不太迷戀鋼 slide,我都有枝 New Generation 美軍版 M9(上),始終鋼滑架較重,blow-back 時無 NOVA 鋁身 M92FS (下)咁快咁爽。

1 個讚好! TOP

發新話題