發新話題

[VFC] VFC終於肯出AK GBB

VFC終於肯出AK GBB

估唔到啦掛!VFC 即將加入AKGBBR 市場∼ 又有多個ak選擇比大家啦!
全行程,沖壓身,精美外觀,仿真coating,希望可以快啲出啦!

https://m.facebook.com/story.php ... bid=332690946184528
位置不同,小言為貴
認知不同,不爭不辯
三觀不合,浪費口舌

睇落好似有師兄你最鍾意
沒有彈放錘 功能

隻匣 好似 金屬?

附件

1-12-2023 10:45

引用:
原帖由 國土戰略局探員 於 1-12-2023 10:42 發表
睇落好似有師兄你最鍾意
沒有彈放錘 功能
師兄真知我心!仲有全行程同保險鎖後槍機不能拉後,
暫時細節做得最像真即一支,期待.....
位置不同,小言為貴
認知不同,不爭不辯
三觀不合,浪費口舌

唔知呢把性能如何,性能可以可以考慮下

回覆 4# 的帖子

個彈匣做得好靚

V記短火可以,長火怕怕

引用:
原帖由 國土戰略局探員 於 1-12-2023 10:50 發表
個彈匣做得好靚
細節似啊
但兩節式匣
我怕主要部分好似vmag, mpx咁 係金屬

引用:
原帖由 jn_jona 於 1-12-2023 10:56 發表

細節似啊
但兩節式匣
我怕主要部分好似vmag, mpx咁 係金屬
我見相中匣身有疑似指甲括痕,應該係膠啩?
位置不同,小言為貴
認知不同,不爭不辯
三觀不合,浪費口舌

引用:
原帖由 火鳳舞 於 1-12-2023 11:01 發表

我見相中匣身有疑似指甲括痕,應該係膠啩?
岩岩jk出左片

成枝都係鋼

但隻匣

係鋁

引用:
原帖由 jn_jona 於 1-12-2023 12:51 發表

岩岩jk出左片

成枝都係鋼

但隻匣

係鋁
下....!

位置不同,小言為貴
認知不同,不爭不辯
三觀不合,浪費口舌

個coating我覺得有滴怪怪地,夾都係個問題,有啲唔開胃,反而枝fnc極得意啊,唔知可否將個折托移植到fal上

引用:
原帖由 火鳳舞 於 1-12-2023 10:48 發表

師兄真知我心!仲有全行程同保險鎖後槍機不能拉後,
暫時細節做得最像真即一支,期待.....
睇過各報道D相,支AK同FNC 隻bolt行程都係短了一截,
其實o尼D bolt,GBB真係一定要玩"long tail" 先夠推嗎?

引用:
原帖由 NCP013 於 1-12-2023 13:47 發表

睇過各報道D相,支AK同FNC 隻bolt行程都係短了一截,
其實o尼D bolt,GBB真係一定要玩"long tail" 先夠推嗎?
咁樣我玩住WE先算數,須然內構唔像真,但其餘做得OK,頂住癮先!
位置不同,小言為貴
認知不同,不爭不辯
三觀不合,浪費口舌

Ak好似有個buffer彈弓
拎走去
隻匣真係好kick 點解

發新話題