發新話題

[KSC/KWA] 次期發售產品Beretta PMX GBB

引用:
原帖由 48191 於 3-2-2024 20:16 發表
入面有冇鋼件?
驚唔耐用。
今日唔得閒拆,聽日睇下

https://youtu.be/xw4XdLmAIxk?si=55usF96F3selHgkf
14:39
睇片就唔算多鋼件,但以KWA/KSC一貫質素,我就唔太擔心易爛

別人笑我太瘋癲 我笑他人看不穿

德文….
引用:
原帖由 jacko 於 3-2-2024 21:17 發表

今日唔得閒拆,聽日睇下

https://youtu.be/xw4XdLmAIxk?si=55usF96F3selHgkf
14:39
睇片就唔算多鋼件,但以KWA/KSC一貫質素,我就唔太擔心易爛
究竟世界上還有神嗎?

有英文字幕

那一個似是即時生成,有很多專有名詞翻譯唔到,睇到一頭霧水。
引用:
原帖由 NCP013 於 4-2-2024 00:59 發表
有英文字幕
究竟世界上還有神嗎?

買左,煲back普通,全膠身,照計都唔會有乜情況。

AEG既後座力都大過佢,唔入手了!
位置不同,小言為貴
認知不同,不爭不辯
三觀不合,浪費口舌

引用:
原帖由 火鳳舞 於 6-2-2024 19:25 發表
AEG既後座力都大過佢,唔入手了!
有D咁0既事 我一槍未試

引用:
原帖由 jacko 於 6-2-2024 22:06 發表

有D咁0既事 我一槍未試
您買咗幾日個喎?仲係處咁忍得唔操?
位置不同,小言為貴
認知不同,不爭不辯
三觀不合,浪費口舌

買果時無試,返到workshop 又唔得閒,年尾忙到甩轆

引用:
原帖由 jacko 於 6-2-2024 22:37 發表
買果時無試,返到workshop 又唔得閒,年尾忙到甩轆
恭喜!恭喜.....年尾搵多D喇!
位置不同,小言為貴
認知不同,不爭不辯
三觀不合,浪費口舌

維修非常唔方便,要有AR尾通士巴拿先可以拆條bolt出來。

咁好笑?
引用:
原帖由 RCOOH 於 7-2-2024 09:43 發表
究竟世界上還有神嗎?

引用:
原帖由 RCOOH 於 7-2-2024 09:43 發表
我睇片又見人徒手扭

引用:
原帖由 jacko 於 7-2-2024 12:25 發表

我睇片又見人徒手扭
PMX結構算係一支難搞版既SCAR,上半截自成一個大盒。上身個鐵蘿柚剛剛好頂住下身尾部,唔擰緊怕越打越鬆,然後間接鋤鬆上下身連接,或者拗彎下身。

https://youtu.be/wdFFh3XNwF0?si=rQUSqll4jpzn7YYj
引用:
原帖由 RCOOH 於 7-2-2024 15:21 發表

PMX結構算係一支難搞版既SCAR,上半截自成一個大盒。上身個鐵蘿柚剛剛好頂住下身尾部,唔擰緊怕越打越鬆,然後間接鋤鬆上下身連接,或者拗彎下身。
究竟世界上還有神嗎?

發新話題