發新話題

[WA] WA M4A1 CQBR 白老鼠報到區

其實我反而覺得有機會GP會出成槍,睇返CA870都係咁
鵰。豹。狸。獅。狒

今期槍書中, 西手亦有透露會出full size的m4(連骨, 栗米筒就要另外買), 相中的管重以似係一體管添.
眼光光~

回覆 #167 mike-mike 的帖子

以WA一貫作風,何止出14.5" ??有排玩呀,之後d款肯定會越來越貴....

仲要出幾個系統進化版本~你睇下佢D M9...

出咩 version 都冇意思
都係換曬佢....

引用:
原帖由 gtoray 於 30-4-2008 23:27 發表
出咩 version 都冇意思
都係換曬佢....
咁又係~

到了最後準備

附件

2-5-2008 00:30

引用:
原帖由 0050100 於 2-5-2008 00:30 發表
到了最後準備
Wow~重準備?!快快動工啦~!!

引用:
原帖由 d.s 於 2-5-2008 00:38 發表

Wow~重準備?!快快動工啦~!!
忍,忍,忍.內管,金身,重有少少內部零件.廠家們,你知道我在等你嗎?

回覆 #174 0050100 的帖子

廠家們:[用家們,你知道我在等你們的錢嗎?]

引用:
原帖由 d.s 於 2-5-2008 00:52 發表
廠家們:
我想,我跟你及呢道有D師兄也願為呢支野而自甘墮落

回覆 #176 0050100 的帖子

不論氣動,電動,唔曉動都好,M4永遠係一個深不見底的坑.....頤落坑者早日得到解脫...阿們....

今天買了!
$3850 !!!
還看了幾款 G & P 今天才到的頭截!

正!每盒都送 Marin格仔柄!
大約一千鬆D,都OK架!

但未有Body !
等出Body先一齊買!

回覆 #178 seals 的帖子

恭喜落坑!!
儲夠廿人就可以成團,全部淨用GBB M4落場打!!!

到時地下好多零件執
回來打疫苗

發新話題