發新話題

[WA] WA M4A1 CQBR 白老鼠報到區

死啦,我已經完全中招啦~~~星期日真係會頂唔住走去買支

To:国本圭一

.....I LOVE YOU~

附件

20-6-2008 13:45

20-6-2008 13:45

引用:
原帖由 d.s 於 20-6-2008 13:58 發表

Nice Broken Charging Handle

引用:

.......

咁樣姐係上唔倒膛 ???
塑膠戰隊

回復 290# 的帖子

上到~!唔用佢,用手指卒開個Bolt~

豆腐渣m4

死啦~~買唔買好呀~~有好多"豆腐令件"係到,好得人驚ja

引用:
原帖由 bjerrykmc 於 20-6-2008 15:53 發表
死啦~~買唔買好呀~~有好多"豆腐令件"係到,好得人驚ja
幻覺嚟啫~唔好自已嚇自己,
我果枝係狂操到咁啫~由買番嚟到家下打咗十幾枝Topgas,唔爛有鬼咯~~

回復 294# 的帖子

其實..小弟已經中左招,係公司玩緊
買完之後,重想買g標個hardgaurd...

ps. 完全中晒老人家個句:風吹雞蛋x, 財散人安樂

引用:

恭喜師兄,繼續落葯.

附件

20-6-2008 17:56

引用:
原帖由 bjerrykmc 於 19-6-2008 17:09 發表
死啦,我已經完全中招啦~~~星期日真係會頂唔住走去買支
X 2 here more and more reinforcement parts coming....!!!

我想買WA呢枝m4冇彈係唔係會好PTW咁lock槍開唔到,要換左彈夾拉埋上堂槓之後先再開?
我聽人話3夾內冇事,3夾之後唔知,係拍topgas定134A?長板同短板內管長度是否一樣?
打topgas打到幾耐會唔會好快壞,買左番黎有冇話咩parts一定要換左先
謝謝^.^而家唸緊買唔買好

一般氣動手槍原理,無彈會lock起!
原裝是打134a,但會好弱!
當你打過topgas你就會愛上它!
但其它Parts就會好快殘,現在無乜件可換!
夾用topgas會溜氣,無o-ring換,換夾要$700!
總結,現時此槍只適宜收藏,
打game等出多D parts先!

原本咋日買了,
但看了各位在討論槍身的造工, 打了退堂鼓......
由4月到家兩個多月, 佢有冇出到第二版呢? 現在質還是這麽差嗎?

發新話題