發新話題

[WA] WA M4A1 CQBR 白老鼠報到區

引用:
原帖由 d.s 於 19-4-2008 20:09 發表
別儍了~想也別想~
直接用真parts

引用:
原帖由 d.s 於 19-4-2008 20:09 發表
別儍了~想也別想~
始終仍無法取代sys記的其中一個優勢

仲有TK的C8.............
落雨不怕~落雪也不怕~就算寒冷大風雪落下~~~~

引用:
原帖由 高!高!高! 於 19-4-2008 20:29 發表
唔知同wa有冇得揮呢

可能有!價錢可能高幾班!

引用:
原帖由 ranger_hk 於 19-4-2008 20:40 發表
咁貴的話如果唔係真數都唔洗諗..........

引用:
原帖由 ranger_hk 於 19-4-2008 20:40 發表
已經不是問題了,一支"打得GAME"的WA M4都唔會平.

引用:
原帖由 高!高!高! 於 19-4-2008 20:43 發表

已經不是問題了,一支"打得GAME"的WA M4都唔會平.
可能加加埋埋等於一支ptw既price(唔計真品)

引用:
原帖由 飛鳥........ 於 19-4-2008 20:27 發表

始終仍無法取代sys記的其中一個優勢
而家係講內部Parts,SYSTEMA PTW也不能植入真品內部Parts吧................

引用:
原帖由 高!高!高! 於 19-4-2008 20:29 發表
小林叔的C8由開發開始的其中一個賣點就是對應市面上所有玩具數外觀Parts.

引用:
原帖由 d.s 於 19-4-2008 21:03 發表

而家係講內部Parts,SYSTEMA PTW也不能植入真品內部Parts吧................
o.........我其實在說外部parts

因為我想裝sir

引用:
原帖由 飛鳥........ 於 19-4-2008 20:36 發表

唔知同wa有冇得揮呢
若果睇片的話已知道與WA的有一段距離,小林C8 Blow得好拖泥帶水.

引用:
原帖由 d.s 於 19-4-2008 21:10 發表

若果睇片的話已知道與WA的有一段距離,小林C8 Blow得好拖泥帶水.
邊支多人買自然邊支prats多,
依家支支買回來都要攪吓,
當然係買最易/小野攪果支啦!!

引用:
原帖由 d.s 於 19-4-2008 21:10 發表

咁又少一個choice

話時話唔知有冇人將支wa m4換左真品骨呢

引用:
原帖由 飛鳥........ 於 19-4-2008 20:49 發表

可能加加埋埋等於一支ptw既price(唔計真品)
PTW一d都唔算貴,

如果連鎗價UNDER HKD$7000搞到枝WA M4聽聽話話就好囉~
不過肯定唔止呢個價啦~

一枝全改打IPSC OPEN CLASS 嘅 RACE GUN 都唔止HKD$7000啦~

發新話題