60 1234
發新話題

最快最新,日本空運4仔!!

引用:
原帖由 亞龍 於 28-4-2008 03:53 發表

我好大聲咁講(冇問題)
多謝O君的關愛!

係關愛定多事,小弟底B唔識分,有錯請指教!
引用:
原帖由 亞龍 於 28-4-2008 03:38 發表
.........................?????物有人話過張相係香港影咩?????????????????
你係多事定真係關你事????

To  :  olka
當然, 個站唔係你地HOST, 責任唔係你地負,到時有警方要攞人,唔係交你地出來,係咪。或者請MS大佬分吓邊D係犯法,好冇?

咁我覺得放縱等同低B管理。
回來打疫苗

[quote]原帖由 olka 於 28-4-2008 13:48 發表

當然, 個站唔係你地HOST, 責任唔係你地負,到時有警方要

小弟支WA M4  快到無字無花    最快最新....

引用:
原帖由 saru! 於 1-5-2008 22:49 發表
小弟支WA M4  快到無字無花    最快最新....
張相嘅問題? 師兄支wa m4啲metal parts色水靚過小弟果隻好多

原裝parts 未改......

回覆 #50 saru! 的帖子

遲下有機會先換番啲好樣啲嘅parts

回覆 #48 saru! 的帖子

無字無花??金身?!

引用:
原帖由 d.s 於 1-5-2008 23:29 發表
無字無花??金身?!
i think he meant that the one he got is the prototype

真係羨慕D已經玩緊 WA M4的師兄, 小弟而家仲只係儲緊D REAL PARTS, 等遲D 支 WA M4有多D PARTS 換時才一砲過買槍和換補品落去.

另外想借問聲支 WA M4 個 DELTA RING 係未可以直接換真品落去, THANKS !

;b84 見到主題係最快最新,日本空運4仔!!.....所以入來睇下

引用:
原帖由 saru! 於 2-5-2008 03:00 發表
;b84 見到主題係最快最新,日本空運4仔!!.....所以入來睇下
係喎~saru!兄張相係2月22日post果張...
不過,我唔係好信你枝試版真係無字花,皆因影相時一直避開左邊Marking,
我陰謀論咁諗:WA send枝試版比你時已有馬仔Marking,只不過當時WA仍未公會用Colt花,
或Colt手續上未落實肯比WA用Marking,但作為生產程序,要落Marking唔係即叫即印,
至少有個模,要時間,咁即係話WA除咗用嚟上雜誌果幾枝試版係無字花外,正式投產時巳有Colt花.....

以上純粹個人陰謀論,係中又點??睇吓就算...

引用:
原帖由 d.s 於 2-5-2008 10:34 發表

不過,我唔係好信你枝試版真係無字花,皆因影相時一直避開左邊Marking,
我陰謀論咁諗:WA send枝試版比你時已有馬仔Marking,只不過當時WA仍未公會用Colt花,
或Colt手續 ...
saru! M4 with some accessories.  Still don't believe?  Can't help you then.  

引用:
原帖由 d.s 於 2-5-2008 10:34 發表

或Colt手續 ...
人地果枝係豬&p用來度數做parts,用來做生意架嘛
咪話自己特別巴閉d囉

擺到明支槍係WA畀過來度數,師兄有咩出奇?
回來打疫苗

回覆 #57 ussocom 的帖子

哦  ~  ! 咁大張相擺出嚟足以徹底粉碎我嘅陰謀論,我梗信啦~!
不過都唔係完全無字花吖~至少有SAFE AUTO SEMI.....

60 1234
發新話題