發新話題

有朋自CGF到MS家家訪?

有朋自CGF到MS家家訪?

成班文化界包括亞芝.MF,亞方?等等家訪,今次MS又衰咗龍蝦因供應商話不醒!(油費狂加只有暫停買賣,英國無貨有都係雪藏野)所以食老虎蝦,另老妻之拿手自燒燒肉,在任達華間東海之馳名燒鵝個表弟燒鴨!(因全芙國都無燒鵝賣,MS等左個半鈡即叫即燒,返到家仲熱烘烘,加上蒸水蛋亞芝話簡直有佢塊面咁滑!另由偉大之祖國空運名菜芥蘭,在英國菜心芥蘭貴過食雞!飯後老妻送上英國難求之水晶梨,大家盡興而歸到深夜一時半收到亞芝電話"我已平安到家!"!MS歡迎所有CGF會友,你會參加下次聚會嗎?

尊重人格, 請勿抄習

我努力d讀書第時去英國參加

回覆 #2 hmstalent 的帖子

歡迎!你知點去 Hemel!

尊重人格, 請勿抄習

回覆 #3 mswong 的帖子

您講咪知囉

回覆 #4 hmstalent 的帖子

係就早D,MS 洗腳唔抹腳,出名大洗,有日仔女齊齊掣水,到時點請喎?
尊重人格, 請勿抄習

引用:
原帖由 mswong 於 12-6-2008 18:08 發表
成班文化界包括亞芝.MF,亞方?等等家訪,今次MS又衰咗龍蝦因供應商話不醒!(油費狂奶臛J亞芝話簡直有佢塊面咁滑!另由偉大之祖國空運名菜芥蘭,在英國菜心芥蘭貴過食雞!飯後老妻送上英國難求之水晶梨,大家盡興 ...
多謝ms既款待, 有show d 玩具/相/文物俾我地睇, 真係大開眼界, 我又食又拎, 真係好開心
d燒肉真係好好食, 又難得有住家湯飲, 我地真係感激不盡

有機會我地會再到訪, 我地出到黎搵到野做一定要請返你食飯
Power Corrupts, Absolute Power Corrupts Absolutely

回覆 #5 mswong 的帖子

我仲讀緊中學,想快都快唔黎

引用:
原帖由 hmstalent 於 12-6-2008 18:46 發表
我仲讀緊中學,想快都快唔黎
去英國讀中學
Power Corrupts, Absolute Power Corrupts Absolutely

回覆 #8 MF 的帖子

都要屋企有錢架|)

有機會要去MS sir屋企先得 ~
為何要將世界分開兩邊,非敵即友。

回覆 #6 MF 的帖子

我對戈張小朋友有興趣多d

好豐富既晚餐,唔知有無相睇?

http://siuhakfans.blogspot.com/

去到英國一定搵你

引用:
原帖由 甜甜 於 12-6-2008 19:39 發表
好豐富既晚餐,唔知有無相睇?
晚飯冇影...掛住影d刀刀槍槍

得個狠字~

發新話題