發新話題

有朋自CGF到MS家家訪?

回覆 #7 hmstalent 的帖子

中學生+1
齊齊讀好書
到時一齊去英國

回覆 #16 sunny2014 的帖子

好丫

more
Power Corrupts, Absolute Power Corrupts Absolutely

如果出年畢業後有錢去旅行

黎找ms sir都好wor

PS, 我地玩果d全部係堅過石堅既閹野, 冇一件係玩具

Power Corrupts, Absolute Power Corrupts Absolutely

引用:
原帖由 MF 於 12-6-2008 21:33 發表
PS, 我地玩果d全部係堅過石堅既真野(閹ed), 冇一件係玩具
好似有支 u 仔 ?

引用:
原帖由 gtoray 於 12-6-2008 21:26 發表

好似有支 u 仔 ?
yes
deactivate 左既U仔
用蘇聯方式閹, 所以d working parts仲郁得, 幾好玩

回覆 #22 MF 的帖子

請問何謂"蘇聯方式閹"丫

引用:
原帖由 hmstalent 於 12-6-2008 21:38 發表
請問何謂"蘇聯方式閹"丫
我就冇深究, 不過就同一般英國認可閹法唔同

回覆 #21 gtoray 的帖子

放在廳中全部奄槍在槍房全部堅!老妻話老頭子今年花甲,家中不宜放武器喎!吓セ我係花甲咩...............成日睇報紙話花甲老翁非禮XX?

尊重人格, 請勿抄習

回覆 #24 MF 的帖子

MF將真野,俺野,假野攪到好似亂咗d,据了解打死人叫真野,俺左叫俺槍,假野是玩具咁解..............究竟 MS支U仔係,..............老實講你自已睇真d,夜探黄府仲要MS自爆商業秘密唔好掛?

尊重人格, 請勿抄習

中學生再+1
睇來讀書好唔好都要搞個CGF旅行團要UK找MS

回覆 #26 mswong 的帖子

尊重人格, 請勿抄習

為了以正視聽,所謂蘇聯俺法是MS口話口賠!事實在英國所有俺槍必須送Proof house檢查!
在此向各位及MF道歉,所謂蘇联俺法是子虛烏有,大話連篇?

尊重人格, 請勿抄習

引用:
原帖由 mswong 於 12-6-2008 18:21 發表
成班文化界包括亞芝.MF,亞方?等等家訪,今次MS又衰咗龍蝦因供應商話不醒!(油費狂奶臛J亞芝話簡直有佢塊面咁滑!另由偉大之祖國空運名菜芥蘭,在英國菜心芥蘭貴過食雞!飯後老妻送上英國難求之水晶梨,大家盡興 ...
燒肉正燒鵝靚,MS大佬,昨日真係盡興而無家可歸, 夜到無車返 Reading

發新話題