21 12
發新話題

比部電腦玩死...

比部電腦玩死...

呢兩日都唔知咩事...
經常性上網斷線..3,4分鐘斷一次
一就係3,4個都唔斷.....一就係重新連完又斷過

比HGC玩死

回復 1# 的帖子

我記得我d牙sir同旺電d人提醒...打死都唔好用hgc...
好在姐~~

用now la~

引用:
原帖由 christopher 於 18-6-2008 22:25 發表
我記得我d牙sir同旺電d人提醒...打死都唔好用hgc...
好在姐~~

用now la~
c兄點解呢??
hgc之前都好穩定...但唔知點解係呢兩日玩死我@@

引用:
原帖由 1233 於 18-6-2008 19:44 發表
呢兩日都唔知咩事...

比HCG玩死
omg

我乜事都冇喎......仲好穩定的極速

師兄你真係唔好彩啦
[永遠不忘 R.I.P 13-12-10 ]

引用:
原帖由 christopher 於 18-6-2008 22:25 發表
好在姐~~

用now la~
你e家係咪贈興??
引用:
原帖由 1233 於 18-6-2008 19:44 發表
呢兩日都唔知咩事...

比HGC玩死
樓主...你e兩日先係咁??
我個fd已經成個星期了...
你既情況係唔係"時唔時斷下,有時又冇事仲好順"果隻??

其實我冇記錯,可以搵禾記黎睇的......印象中唔駛錢

引用:
原帖由 古勒比加 於 19-6-2008 00:50 發表
其實我冇記錯,可以搵禾記黎睇的......印象中唔駛錢
但係我覺得係佢個伺服問題
唔關用戶事...
冇理由兩個(樓主同我個FD)一齊中招架...
因為我FD都打去問過下...佢地都未答到原因...
剩係話會跟進...
(其他野我都唔知...佢講電話我唔在場...佢咁講我咁聽)

引用:
原帖由 1233 於 19-6-2008 00:02 發表

c兄點解呢??
hgc之前都好穩定...但唔知點解係呢兩日玩死我@@
hgc 有兩隻ga
一隻 fix ip (唔知叫咩), 好ok
一隻 non-fix, 我諗你係 non-fix 果隻?

我女皇樹都係用緊HGC,線係會間唔中DISCONNECT........不過做資料交換就真係快過老電........

引用:
原帖由 101653 於 19-6-2008 00:46 發表

你e家係咪贈興??

樓主...你e兩日先係咁??
我個fd已經成個星期了...
你既情況係唔係"時唔時斷下,有時又冇事仲好順"果隻??
係呀.......所以禁先比佢玩死..好似呢家禁好順@@

引用:
原帖由 101653 於 19-6-2008 00:58 發表

但係我覺得係佢個伺服問題
唔關用戶事...
冇理由兩個(樓主同我個FD)一齊中招架...
因為我FD都打去問過下...佢地都未答到原因...
剩係話會跟進...
(其他野我都唔知...佢講電話我唔在場...佢咁講我咁聽)
我都有打去問過...佢話我大廈線路冇問題....

我用左禾記幾年,約都續過幾次,又快又順,用router連,未斷過,包括因為未比錢佢左cut我之後都仲可以上,只要唔reconnect

引用:
原帖由 kimkileo 於 19-6-2008 01:25 發表
我女皇樹都係用緊HGC,線係會間唔中DISCONNECT........不過做資料交換就真係快過老電........
老電 對佢開始失望
為何要將世界分開兩邊,非敵即友。

21 12
發新話題