32 123
發新話題

罪惡之都

罪惡之都

倫敦巳成罪惡之都,兩個法國仔(IC)帝國大學研究生慘遭毒手.........身中幾十刀!唉留時....難返香港睇見老曾仲難頂?
尊重人格, 請勿抄習

哎...走得快好世界...
Power Corrupts, Absolute Power Corrupts Absolutely

引用:
原帖由 MF 於 8-7-2008 00:40 發表
哎...走得快好世界...
知你走左啦

皇家空軍

引用:
原帖由 mswong 於 7-7-2008 16:38 發表
倫敦巳成罪惡之都,兩個法國仔(IC)帝國大學研究生慘遭毒手.........身中幾十刀!唉留時....難返香港睇見老曾仲難頂?
唔係淨係倫敦, 劍橋都一樣, 上星期出Town差d比两個"大難"伸手問我罹錢, 最後結果..........好彩無事, 返屋企食牛排, 红酒定驚! 差d嚇死我! 怕怕!
井底之蛙, 啋你都傻!

係咪好似話兇徒其實只係想要部PSP?
Fusil d'Assaut de la Manufacture d'Armes de St-Etienne
法軍既象徵~!

[quote]原帖由 jwlchan 於 8-7-2008 01:23 發表

唔係淨係倫敦, 劍橋都一樣, 上星期出Town差d比

引用:
原帖由 gtoray 於 7-7-2008 17:28 發表

你點對付佢地 ?
點敢對付........首先, 身體語言.......除手表, mobile phone, 袋好入褲袋, 再問佢地我點觧要俾錢佢地, 跟住行到有CCTV既街口, 再同佢講我都冇錢, 點算?

佢地見我太過定, 又有個肥肚腩, 手臂都有d肥肉, 又見有CCTV, 所以F.....F....Ching......., 我大聲話佢地:"Hey, did your mother not teach you any manner?"

跟住成街人睇住, 佢地冇引, 走人, 我又走.....驚驚...怕怕.......
井底之蛙, 啋你都傻!

[quote]原帖由 jwlchan 於 8-7-2008 01:39 發表

點敢對付........首先, 身體語言.......除手表, mobile phone, 袋好入褲袋, 再問佢地我點

我起East Grinstead so far so good

睇來係英國的夜生活都唔多好過bor

引用:
原帖由 ea4101 於 7-7-2008 17:53 發表
睇來係英國的夜生活都唔多好過bor oke" />
信不信由你, 係中午!!!!!!
井底之蛙, 啋你都傻!

引用:
原帖由 gtoray 於 7-7-2008 17:44 發表

你ge身體語言唔知佢地明唔明呢~?
咁我又冇想得咁多, 我係想緊身體語言佢唔明, 咁就要Action, 俾佢地明白d, 我幾時都有準備, 但當然基本上以和為貴, 中國人嘛! 忍!
井底之蛙, 啋你都傻!

睇來jwlchan大佬要練番D武功先bor
or帶埋你隻愛犬出街

引用:
原帖由 ea4101 於 7-7-2008 18:16 發表
睇來jwlchan大佬要練番D武功先bor
or帶埋你隻愛犬出街
重要帶狗! 我隻狗重驚過我..........重死......只有
井底之蛙, 啋你都傻!

你隻愛犬過悠閒生活太耐 ?

32 123
發新話題