發新話題

[認真] 08CE放榜互相支持區

引用:
原帖由 zeta 於 3-8-2008 22:39 發表
我要升原校!
我要讀phy chem bio!
我要入HKU!

唔得的話聽日去定IFC都得....
去扮batman?

引用:
原帖由 zeta 於 3-8-2008 22:39 發表
我要升原校!
我要讀phy chem bio!
我要入HKU!

唔得的話聽日去定IFC都得....
去扮batman?

回復 12# 的帖子

唔好玩啦,最低升中六要求唔係十四分
你我夜空中約定了,記住......

引用:
原帖由 harris 於 3-8-2008 22:54 發表
唔好玩啦,最低升中六要求唔係十四分
標準上係14分
實際上冇番20都幾危...

引用:
原帖由 zeta 於 3-8-2008 23:09 發表

標準上係14分
實際上冇番20都幾危...
14分呢個係EAA標準....
冇番20真係危....

講真....0分都可以讀中6TIM....私校收你既話....睇你有幾多CASH喇....
但係....連基本5科合格都冇(包括中英LV3)....最好都唔好望入U喇....

升U...最小都18...

引用:
原帖由 match_man 於 3-8-2008 23:52 發表
升U...最小都18...
12....(雖然係樹仁)

回復 20# 的帖子

零分係唔得架.....最低要求係五科合格八分其中包括中英文
你我夜空中約定了,記住......

嗯 各位放榜生,good luck喇=)
早d訓 聽朝等消息啦~

unun, 放鬆d 祝你一切順利啦
人怕出名 芝怕肥/_\
▄︻┴┬?一 ..........☼ \>口</痛!

UnUn冇事既.....其他人我唔熟....火星人佢自己識諗...咁....

祝大家聽日早d番屋企上CGF報喜啦~

我仲睇緊升唔到中6讀邊間asso好

各位唔好諗太多 明日重有大把野忙 大把野煩! 但記住一次失敗唔代表D乜!祝大家成績滿意!

回復 26# 的帖子

City 不錯的丫 ~

訓唔著 + 肚痛
可以點做好

p.s.小弟十六年來起無數次大大小小既難關之前總會肚痛的…
Fusil d'Assaut de la Manufacture d'Armes de St-Etienne
法軍既象徵~!

回復 29# 的帖子

我都係…

發新話題