18 12
發新話題

剛從衙門回來!

剛從衙門回來!

中國人有一句生不入官門死不入地獄,衙門者官府重地也,正如老曾所講親疏有別,天大地大網站如雲數之不盡何必做三等會員!各位CGF公平,公正,公開,何必多心?
尊重人格, 請勿抄習

家下D後生唔係架啦......
成日都見佢地一堆唔係係捕房既,就係大衙門口,都唔知係喥做乜

引用:
原帖由 古勒比加 於 5-8-2008 19:40 發表
家下D後生唔係架啦......
成日都見佢地一堆唔係係捕房既,就係大衙門口,都唔知係喥做乜
我都吾明..
我搭車經常經個差館門口..成日見到好多年青人座左係度..真係吾知係度做乜..

引用:
原帖由 MS 於 5-8-2008 18:35 發表
中國人有一句生不入官門死不入地獄,衙門者官府重地也,正如老曾所講親疏有別,天大地大網站如雲數之不盡何必做三等會員!各位CGF公平,公正,公開,何必多心?
ms 大佬比其他 forum 禁言 ?

引用:
原帖由 gtoray 於 5-8-2008 20:26 發表

ms 大佬比其他 forum 禁言 ?
MS大佬係咪比「衙門」 左?

引用:
原帖由 Rager 於 5-8-2008 20:36 發表

MS大佬係咪比「衙門」 左?
可能係都未定
鵰。豹。狸。獅。狒

回復 4# 的帖子

大佬G憑佢地!無料扮代表!何必教精佢地?我由始至終都話cgf潛質好,禆心機喇!ms成日都係講一句,做人要分莊閒?在人家屋企發爛渣非ms所為

尊重人格, 請勿抄習

咁MS哥哥你係唔係在第二個Forum奶嘢呀? 俾人叫你唔好玩?

使唔使兄弟幫拖!

引用:
原帖由 jwlchan 於 5-8-2008 23:46 發表
咁MS哥哥你係唔係在第二個Forum奶嘢呀? 俾人叫你唔好玩?

使唔使兄弟幫拖!
炸佢壇

又唔好咁暴力...因住呀師兄.....一個唔小心俾人拉入門要一絲不掛嫁!

引用:
原帖由 XDD12348 於 5-8-2008 11:51 PM 發表

炸佢壇
你炸得起?成班P字頭....我怕怕....

引用:
原帖由 Hkpolice-Psu 於 5-8-2008 09:51 PM 發表

可能係都未定
佢冇吧...

回復 8# 的帖子

大佬jwlchan:你放過我喇,ms唔同你,ms原則是分莊閒,禆你老人家出手............多謝唔該,唔洗客氣你估當年水雷炮圍差舘咩?
尊重人格, 請勿抄習

引用:
原帖由 MS 於 5-8-2008 17:15 發表
大佬jwlchan:你放過我喇,ms唔同你,ms原則是分莊閒,禆你老人家出手............多謝唔該,唔洗客氣你估當年水雷炮圍差舘咩?
咁你又鬧我衰格啦! 唉! 重以為你係我老友!

回復 9# 的帖子

多謝關心,ms學新界簡話齋做人要講"食力"你地問下大佬G ms由入會至現在登過多少相片,多少文貼................請恕ms誇口ms去邊都企得住,不過不招人妒是庸才再者下下要晒料証明....................如果有人話ms係女人.............要不要除衭俾你地睇下?講開至講有無最佳表現獎,最多相片獎?
尊重人格, 請勿抄習

18 12
發新話題